Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Znalezionych wyników: 62
Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [Piłka nożna] Bramkarz
rycho181

Odpowiedzi: 116
Wyświetleń: 3572

PostForum: Piłka nożna   Wysłany: 08-09-2006, 16:52   Temat: [Piłka nożna] Bramkarz
Dlaczego?? Powinnaś być dumna z niego i mu kibicować!!
  Temat: Barca z logiem UNICEF
rycho181

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 346

PostForum: Piłka nożna   Wysłany: 08-09-2006, 16:49   Temat: Barca z logiem UNICEF
Fan napisał/a:
Nic szokującego. Obecna piłka wymaga pozyskiwania sponsorów, nawet przez gigantów typu FC Barcelona.
Szkoda, że tacy sponsorzy nie reklamują się na koszulkach Polskich klubów. :):

Barcelona nie zarobie na tym pieniędzy a jest to tylko promocja UNICEF-u na świecie.
  Temat: Obalmy fakt
rycho181

Odpowiedzi: 1712
Wyświetleń: 17979

PostForum: Łamigłówki, zagadki, rebusy...   Wysłany: 08-09-2006, 16:44   Temat: Obalmy fakt
nie bo so skakania na nich

nie ma świata
  Temat: Miasto czy wies?
rycho181

Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 1654

PostForum: Świat wokół nas   Wysłany: 08-09-2006, 16:31   Temat: Miasto czy wies?
Mieszkam w małym miasteczku. Ludnosci mieszka ty ja iwem....koło 2 tysięcy nie wiecej. Teraz musze zamieszkać w mieście i wcale mi sie to nie podoba. Będe miał daleko do mojej sliczne jco bedzie strasznie przykre i brak porządnego jedzenia od mamy.
  Temat: Co z ciałem po śmierci?
rycho181

Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 1681

PostForum: Pytania egzystencjalne   Wysłany: 07-09-2006, 21:12   Temat: Co z ciałem po śmierci?
Jeśli umrę młodo i jakies narządy nadadzą się do przeszczepu i mogłyby komuś uratowac zycie to kroiić!!!
Jeśli jednak umre staro to kremacja i z prochami zróbcie co chcecie.
  Temat: [Piłka nożna] Bramkarz
rycho181

Odpowiedzi: 116
Wyświetleń: 3572

PostForum: Piłka nożna   Wysłany: 01-02-2006, 09:10   Temat: [Piłka nożna] Bramkarz
był kiedys taki bramkarz jak Peter Smichel. Duńczyk, grał w MU, zaliczył świetną karierę...według mnie najlepszy bramkarz świata w sprzed niespełna kilku lat. Dla mnie wzór do naśladowania(sam gram na tej pozycji z niezłymi skutkami).
Teraz moze nie najlepszym, ale najwartosciowszym w moim skromnym mniemaniu bramkarzem jest Gianluigi Buffon
  Temat: Co na Walenttynki?
rycho181

Odpowiedzi: 141
Wyświetleń: 2613

PostForum: Miłość   Wysłany: 23-01-2006, 15:51   Temat: Co na Walenttynki?
!kreSka!* napisał/a:
masz bardzo fajny pomysl, tylko ze z tym bedzie problem, bo za krotko ze soba jestesmy zeby byly jakies wspolne zdjecia, moze cos innego doradzisz?nnn

skoro nie macie wspólnego zdjęcia to daj mu pięknie oprawione swoje indywidualne zdjęcie....
  Temat: Co na Walenttynki?
rycho181

Odpowiedzi: 141
Wyświetleń: 2613

PostForum: Miłość   Wysłany: 23-01-2006, 15:11   Temat: Co na Walenttynki?
Proponuje najnormalniej w świecie kupić dziewczynie różę...jedna lub więcej....ale przynajmniej okazuje człowiek swoje uczucie a przeciez o to tu chyba chodzi prawda??
  Temat: Gra "Wyrazy"
rycho181

Odpowiedzi: 7696
Wyświetleń: 61513

PostForum: Łamigłówki, zagadki, rebusy...   Wysłany: 15-01-2006, 13:34   Temat: Gra "Wyrazy"
ramka
  Temat: Milosc od pierwszego wejrzenia
rycho181

Odpowiedzi: 122
Wyświetleń: 3321

PostForum: Miłość   Wysłany: 15-01-2006, 12:33   Temat: Milosc od pierwszego wejrzenia
Ja w miłość od pierwszego wejrzenia nie wierze...
Aczkolwiek przydarzyło mnie się coś podobnego. Kiedyś w szkole ujrzałem pewną dziewczyne....natychmiast wpadła mi w oko....a odkąd poznaje ją coraz lepiej, tym bardziej jestem przekonany że to chyba to coś... :D
  Temat: Jak tutaj trafiłeś :)
rycho181

Odpowiedzi: 267
Wyświetleń: 8056

PostForum: Przywitania   Wysłany: 15-01-2006, 12:26   Temat: Jak tutaj trafiłeś :)
Nie pamiętam....ale chyba przeszukiwałem grupy dyskusyjne na google....i wpakowałem się tutaj...spodobało się.....chyba zabawie tu dłużej :lol:
  Temat: Śmierć
rycho181

Odpowiedzi: 151
Wyświetleń: 3209

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 14-01-2006, 15:06   Temat: Śmierć
1. Śmierci raczej się nie obawiam....zależy w jaki sposób przyjdzie mi odejść
2.Tak
3. Widziałem
4.Sam nie wiem...mozliwe...ale nie jestem pewien czy kolesie czy tez panienki przezyły
5.Gdybym musiał pewnie bym zabił...w innym wypadku nie czuje w sobie instynktu mordercy....
  Temat: Młode dziewczyny w ciąży...
rycho181

Odpowiedzi: 404
Wyświetleń: 12142

PostForum: Problemy   Wysłany: 01-01-2006, 12:35   Temat: Młode dziewczyny w ciąży...
sloneczko1605 napisał/a:
teraz nie tylko tysiąc, przecież dla najbiedniejszych nawet do 2tys.

/Ale co za to można qpić??
Co najwyżej wózek, łóżeczko....a to co zostanie rozejdzie się w moment....a później co?? Żebrać pod kościół??
  Temat: Sex to też sport...
rycho181

Odpowiedzi: 67
Wyświetleń: 1449

PostForum: Ogólne   Wysłany: 01-01-2006, 12:29   Temat: Sex to też sport...
Angeela napisał/a:
kaput??

a można wiedzieć kto......i dlaczego??
jak powyżej O_o ach te napalone czynastolatki z 1 klasy gimnazjum
  Temat: Jakie imię lubisz?
rycho181

Odpowiedzi: 716
Wyświetleń: 12398

PostForum: Luźne rozmowy   Wysłany: 01-01-2006, 12:27   Temat: Jakie imię lubisz?
Lubieć imie Krzysztof, Paweł, a z żeńskich lubieć Justyna, Patrycja mnie się ostatnio spodobać oraz Karolina....i może jeszcze kilka ale nie chce mi sie ich szukać w pamięci.
Co do imion nielubianych to są to wszystkie nienaturalnie udziwnione....typu Kasandra, Żaneta i tym podobny szit... :/ :/:/
Co do swojego imienia (Adam) nie mam zdania......jest takie jakie jest....nie powiem żeby mi sie nie podobało.....ale te nie powiem że jest zaje*****
A narcyzów widze kilku tu mamy :P

Strona 1 z 5
Skocz do: