Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Znalezionych wyników: 85
Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Ulubiony i najgorszy przedmiot w szkole
przem144

Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 2866

PostForum: Szkoła   Wysłany: 09-08-2007, 16:52   Temat: Ulubiony i najgorszy przedmiot w szkole
ulubione: biologia, chemia, angielski

znienawidzone: fizyka, polski, matematyka,
  Temat: Czy jesteś agresywna/y??
przem144

Odpowiedzi: 250
Wyświetleń: 3832

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 27-02-2007, 21:19   Temat: Czy jesteś agresywna/y??
Ogólem to nie jestem zbyt agresywny, ale jak ktos mnie juz pożądnie wku**i (np. nauczycielka od Polskiego) - to czasem blisko było wizyty u deryektora, bo się na nią darłem z całych sił :P . I ogólem jak ktos mnie klepnie to musze mu oddac, tylko ze 3 razy mocniej :): P
  Temat: x czy y
przem144

Odpowiedzi: 5371
Wyświetleń: 49031

PostForum: Łamigłówki, zagadki, rebusy...   Wysłany: 27-02-2007, 20:45   Temat: x czy y
winko w butli

Katie Price (Jordan) czy Carmen Electra :)
  Temat: Pytanie do chłopaków
przem144

Odpowiedzi: 50
Wyświetleń: 1534

PostForum: Miłość   Wysłany: 27-02-2007, 20:27   Temat: Pytanie do chłopaków
Jak sam na sam? No nie wiem...o zyciu codziennym po prostu. A czasem o sexie tez :P (wkoncu to tez zycie codziennie, no nie? ;) )
  Temat: Najlepszy i najwyższej klasy samochód jakim jechaliście?
przem144

Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 6393

PostForum: Motoryzacja   Wysłany: 27-02-2007, 20:23   Temat: Najlepszy i najwyższej klasy samochód jakim jechaliście?
Mazda RX-8
Stuningowany Opel Calibra - przyciemnione szyby, subwoofer, i troche więcej koni pod maską - zaje****a jazda była :P .
Honda Civic - nowy model - ponoc na samochód trzeba po kupnie czekac do 2 miesięcy :)
  Temat: Jakiej muzy słuchacie ??
przem144

Odpowiedzi: 1052
Wyświetleń: 22088

PostForum: Ogólny   Wysłany: 27-02-2007, 20:11   Temat: Jakiej muzy słuchacie ??
No ja przedewszystkim słucham gatunków muzyki ostrzejszej, począwszy od lajtowego rocka, przechodząc przez hardrock, grunge, punk i koncząc na metalu i heavy metalu.
  Temat: Slipknot... Co o nich sądzicie??
przem144

Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 4859

PostForum: Metal, Rock, Punk   Wysłany: 27-02-2007, 20:08   Temat: Slipknot... Co o nich sądzicie??
Kiedy mam zły humor puszczam sobie melancholijne z początku

Gently

Które póżniej daje troche poweraaaa :D
  Temat: Wasz ulubiony zespół
przem144

Odpowiedzi: 736
Wyświetleń: 11599

PostForum: Ogólny   Wysłany: 27-02-2007, 20:04   Temat: Wasz ulubiony zespół
System of a Down
Disturbed
Seether
Nirvana
Linkin Park - ale tylko te starsze albumy - te nowe są juz nie takie....hmmm....no po prostu nie :D
  Temat: Ulubiony głos
przem144

Odpowiedzi: 353
Wyświetleń: 8143

PostForum: Ogólny   Wysłany: 27-02-2007, 20:00   Temat: Ulubiony głos
Serj Tankian - System of a Down
Kurt Cobain (Rest in peace Kurt) - Nirvana
Amy Lee - Evanescene
Shaun Morgan - Seether :gitara:
  Temat: Piosenka, którą puszczaliście na okrągło...
przem144

Odpowiedzi: 1835
Wyświetleń: 35941

PostForum: Ogólny   Wysłany: 27-02-2007, 19:51   Temat: Piosenka, którą puszczaliście na okrągło...
Na okrągło mogłem słuchac

System of a Down - Soliders Side
Sum 41 - Fat Lip
Bullet For My Valentine - Hand Of Blood (to ostatnio :) )
  Temat: Moda na tzw. 'doły'
przem144

Odpowiedzi: 244
Wyświetleń: 4939

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 27-02-2007, 19:47   Temat: Moda na tzw. 'doły'
To prawda. Daleko nie trzeba szukac osób, które "dołują się", ze tak powiem "co chwila", jak im wygodnie. Niestety ludzie (nie wszyscy) mają już taką naturę, że po prostu lubią sobie ponażekac na cos, a jeżeli nie mają na co, to nażekają na siebie. Mam taką koleżankę, która co chwila łapie "doły", a za chwile juz jest szczęsliwa. Nie rozumiem takich ludzi. Ja czasem najwyżej mam zły dzień, ale dołem tego nazwac nie mozna. Jedyne co mozna powiedziec - nie mozna szukac dziury w całym :P , a trzeba znalezc dobre strony. Jak to się mówi - "z każdego gów*a da się wyjśc".
  Temat: Wykonywanie sygnatur i avatarów....
przem144

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 5835

PostForum: Grafika komputerowa   Wysłany: 20-07-2006, 23:42   Temat: Wykonywanie sygnatur i avatarów....
dobra mam wkońcu kompa z PSD. musiałem sie wyżyć i zrobiłem sobie ava i sygnaturę nowe. napiszcie prosze co o nich sądzicie. a co do Twojego zamówienia !kreska!. próbowałem coś robić, ale tak na sucho to nie moge. daj jakieś materiały, czy coś. jeżeli oczywiście zamówienie nadal aktualne.

Pozdr.
  Temat: Gry dwuosobowe
przem144

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 427

PostForum: Gry komputerowe   Wysłany: 06-07-2006, 17:51   Temat: Gry dwuosobowe
Znacie jakieś dobre gry dla dówch graczy żeby grać na jednym kompie jednocześnie? Jeżeli tak to piszczcie nazwy. Będę wdzięczny!
przem144

PostForum: Grafika komputerowa   Wysłany: 02-07-2006, 21:39   Temat: Wykonywanie sygnatur i avatarów....
a ja narazie nic nikomu nie zrobie bo odłączony od kompa z photoshopem jestem. siadła płyta główna i będę musiał poczekać z tydzień...chyab nie wytrzymam tyle bez photoshopa :P .
przem144

PostForum: Grafika komputerowa   Wysłany: 29-06-2006, 13:19   Temat: Wykonywanie sygnatur i avatarów....
no...widze że temat sie rozwija..świetnie! Pomoc sie przyda!

Strona 1 z 6
Skocz do: