| Autor |
Wiadomość |
Temat: MASZ MILION!!!! |
paweł12345
Odpowiedzi: 74
Wyświetleń: 1015
|
Forum: Dojrzewanie Wysłany: 27-08-2007, 10:06 Temat: MASZ MILION!!!! |
inwestuje na giełdzie i w fundusze po roku mam tyle że mogę pierdzieć w stołek do końca życia i kupować co mi się podoba P |
Temat: Pryszcze, wągry i wypryski. |
paweł12345
Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 2200
|
Forum: Ciało Wysłany: 07-07-2007, 15:21 Temat: Pryszcze, wągry i wypryski. |
| izotek jest najlepszy tylko drogi i jak nie wyglada to jakos strasznie i da sie z tym zyc to lepiej go niestosowac bo jest bardzo mocny |
Temat: Chcesz mieć ładny brzuszek ? |
paweł12345
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 1648
|
Forum: Dojrzewanie Wysłany: 08-04-2007, 17:28 Temat: Chcesz mieć ładny brzuszek ? |
No ja A6W zrobiłem już 2 razy by nie chce mieć potem takiego dużego brzucha no wsumie muszę przyznać że na końcówce zajmuje sporo czasu no ale jak nie chcesz mieć ładnego brzucha to nie musisz ćwiczyć |
Temat: Chcesz mieć ładny brzuszek ? |
paweł12345
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 1648
|
Forum: Dojrzewanie Wysłany: 07-04-2007, 12:07 Temat: Chcesz mieć ładny brzuszek ? |
Jak się chce to się ma A6W- szósta Weidera najlepszy trening na brzuch jaki jest tylko do łatwych nie należy |
Temat: białka, węglowodany.... |
paweł12345
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 628
|
Forum: Dojrzewanie Wysłany: 07-04-2007, 12:03 Temat: białka, węglowodany.... |
Węglowodany są na masę a białko jak ktoś chce robić rzeźbę tylko zazwyczaj żeby robić rzeźbę trzeba mieć z czego bo jak się nie ma masy to i się rzeźby za dobrej nie zrobi ale jak chcesz cwiczyć i zakupić jakieś suplementy to najlepiej idz do sklepu tam ci specjalista objaśni na czym to polega |
Temat: odsłonięte brzuchy u dziewczyn |
paweł12345
Odpowiedzi: 199
Wyświetleń: 4747
|
Forum: Ciało Wysłany: 07-04-2007, 11:58 Temat: odsłonięte brzuchy u dziewczyn |
| jak brzuch jest ładny to można pokazać, czemu nie?;) |
Temat: skóra trądzikowa ... |
paweł12345
Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 1807
|
Forum: Ciało Wysłany: 07-04-2007, 11:56 Temat: skóra trądzikowa ... |
| Najlepiej jak już pare oś. wspomniało nie jeść czekolady oraz ostrych przypraw. A i polecam także tabletki z bratka! co prawda na początku jest wysyp(2 tygdzien) ale w ciągu następnych 2 tygodni wszystko powoli znika i potem jest już tylko lepiej więc uważam że warto. |
Temat: Czy biliście się kiedyś? |
paweł12345
Odpowiedzi: 133
Wyświetleń: 2668
|
Forum: Dojrzewanie Wysłany: 07-04-2007, 11:40 Temat: Czy biliście się kiedyś? |
No ja bije się co 2 dni, bo cwicze muay thai(boks tajski) od 2 lat. Ale tak na czysto z kims to 2 razu mi sie zdarzyło bo zazwyczaj wole unikać takich starć bo potem można mieć spore problemy z prawem. No ale jak trzeba to trzeba niecałe 2 mies. na balety szedłem i jakiś wozak do mojej dziewczyny wyskoczył z textem ,,Co się kurwa gapisz szmato?" ja nie wyglądam na jakiegoś pakera, dresem też nie jestem wiec pewnie myślał że, jeszcze komóre mi zabierze:D dostał z kolana w żebra i łokciem w nos i już sie nie rzucał, chociaż było widać że był nieźle wstawiony co prawda ja też na szczęście odbyło się bez policji bo mógł bym mieć problemy w szkole tak więc jak już mówiłem bić sie tylko wtedy jak trzeba na początku najlepiej wyjaśnić coś słownie bo potem trzeba będzie takiemu powstawiać zęby a to trochę kosztuje. |
| |