Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Znalezionych wyników: 8
Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: MASZ MILION!!!!
paweł12345

Odpowiedzi: 74
Wyświetleń: 1015

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 27-08-2007, 10:06   Temat: MASZ MILION!!!!
inwestuje na giełdzie i w fundusze po roku mam tyle że mogę pierdzieć w stołek do końca życia i kupować co mi się podoba :P P
  Temat: Pryszcze, wągry i wypryski.
paweł12345

Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 2200

PostForum: Ciało   Wysłany: 07-07-2007, 15:21   Temat: Pryszcze, wągry i wypryski.
izotek jest najlepszy tylko drogi i jak nie wyglada to jakos strasznie i da sie z tym zyc to lepiej go niestosowac bo jest bardzo mocny
  Temat: Chcesz mieć ładny brzuszek ?
paweł12345

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 1648

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 08-04-2007, 17:28   Temat: Chcesz mieć ładny brzuszek ?
No ja A6W zrobiłem już 2 razy by nie chce mieć potem takiego dużego brzucha ;) no wsumie muszę przyznać że na końcówce zajmuje sporo czasu no ale jak nie chcesz mieć ładnego brzucha to nie musisz ćwiczyć :P
  Temat: Chcesz mieć ładny brzuszek ?
paweł12345

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 1648

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 07-04-2007, 12:07   Temat: Chcesz mieć ładny brzuszek ?
Jak się chce to się ma :D A6W- szósta Weidera najlepszy trening na brzuch jaki jest tylko do łatwych nie należy ;)
  Temat: białka, węglowodany....
paweł12345

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 628

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 07-04-2007, 12:03   Temat: białka, węglowodany....
Węglowodany są na masę a białko jak ktoś chce robić rzeźbę tylko zazwyczaj żeby robić rzeźbę trzeba mieć z czego bo jak się nie ma masy to i się rzeźby za dobrej nie zrobi ale jak chcesz cwiczyć i zakupić jakieś suplementy to najlepiej idz do sklepu tam ci specjalista objaśni na czym to polega ;)
  Temat: odsłonięte brzuchy u dziewczyn
paweł12345

Odpowiedzi: 199
Wyświetleń: 4747

PostForum: Ciało   Wysłany: 07-04-2007, 11:58   Temat: odsłonięte brzuchy u dziewczyn
jak brzuch jest ładny to można pokazać, czemu nie?;)
  Temat: skóra trądzikowa ...
paweł12345

Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 1807

PostForum: Ciało   Wysłany: 07-04-2007, 11:56   Temat: skóra trądzikowa ...
Najlepiej jak już pare oś. wspomniało nie jeść czekolady oraz ostrych przypraw. A i polecam także tabletki z bratka! co prawda na początku jest wysyp(2 tygdzien) ale w ciągu następnych 2 tygodni wszystko powoli znika i potem jest już tylko lepiej więc uważam że warto.
  Temat: Czy biliście się kiedyś?
paweł12345

Odpowiedzi: 133
Wyświetleń: 2668

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 07-04-2007, 11:40   Temat: Czy biliście się kiedyś?
No ja bije się co 2 dni, bo cwicze muay thai(boks tajski) od 2 lat. Ale tak na czysto z kims to 2 razu mi sie zdarzyło bo zazwyczaj wole unikać takich starć bo potem można mieć spore problemy z prawem. No ale jak trzeba to trzeba ;) niecałe 2 mies. na balety szedłem i jakiś wozak do mojej dziewczyny wyskoczył z textem ,,Co się kurwa gapisz szmato?" ja nie wyglądam na jakiegoś pakera, dresem też nie jestem wiec pewnie myślał że, jeszcze komóre mi zabierze:D dostał z kolana w żebra i łokciem w nos i już sie nie rzucał, chociaż było widać że był nieźle wstawiony co prawda ja też ;) na szczęście odbyło się bez policji bo mógł bym mieć problemy w szkole tak więc jak już mówiłem bić sie tylko wtedy jak trzeba na początku najlepiej wyjaśnić coś słownie bo potem trzeba będzie takiemu powstawiać zęby a to trochę kosztuje.

Skocz do: