| Autor |
Wiadomość |
Temat: Mentole czy zwykłe??? |
paulinka1017
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 1519
|
Forum: Papierosy Wysłany: 25-05-2006, 18:03 Temat: Mentole czy zwykłe??? |
| ja zadko pale tzn od jakis 2 lat jednego papierosa na tydzien dwa jak mam ochote ale osobiscie wole mentolowe west ice szczegolnie najleprze papierosy pod sloncem i mniej smierdza |
Temat: "W życiu piękne sa tylko chwile!" |
paulinka1017
Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 2199
|
Forum: Dojrzewanie Wysłany: 25-05-2006, 17:56 Temat: "W życiu piękne sa tylko chwile!" |
| jak slysze piekna chwila to mi sie kojarzy z jednym-ecstasy w moim zyciu jest mnustwo pieknych chwil bo staram sie czerpac z niego jak najwiecej ale to skojarzenie zostanie mi chyba juz do konca zycia |
Temat: czy życie ma sens ?? |
paulinka1017
Odpowiedzi: 354
Wyświetleń: 6340
|
Forum: Dojrzewanie Wysłany: 10-05-2006, 14:22 Temat: czy życie ma sens ?? |
| ja nie rozumiem tego jak ktos chce popelnic samobojstwo przeciez zycie jest akie piekne...wczoraj moja kumpela z klasy powisila sie na kablu od przedluzacza bo miala problemy w szkole!!!!! szok....na swiecie sa miliony ludzi ktorzy sa chorzy albo starzy i oddali by wszystko zeby moc pozyc dluzej....zycie jest jedno i musimy nauczyc sie je szanowac |
Temat: Marihuana a zdrowie psychiczne. |
paulinka1017
Odpowiedzi: 128
Wyświetleń: 5287
|
Forum: Narkotyki, Leki Wysłany: 01-05-2006, 20:06 Temat: Marihuana a zdrowie psychiczne. |
| marihuana jak heroina?? zastanow sie dzieczyno co ty piszesz.... |
Temat: Marihuana a zdrowie psychiczne. |
paulinka1017
Odpowiedzi: 128
Wyświetleń: 5287
|
Forum: Narkotyki, Leki Wysłany: 01-05-2006, 07:57 Temat: Marihuana a zdrowie psychiczne. |
hehe czytalam obie te ksiazki...wszyscy gadaja ze narkotyki sa zle itd ale jak ktos baka, szamie tabsy to mimo ze tez sa to narkotyki jakos mnie one nie przerazaja moze dlatego ze kiedys narkotyki kojarzyly mi sie glownie z dworcem i spiacymi na nim cpunami najacymi sobie tylko w kanal mozliwe ze to wyobrazenie narko mi zostalo
u siebie czasami zauwazam zmienne nastroje to od pigol teraz nie bralam juz pol roku i jest lepiej a po ganji to dziury w glowie ciagle zapominanie np co sie chcialo powiedziec...chociaz tez od jakiegos czasu przestalam jarac |
Temat: Kto pali papierosy i dlaczego |
paulinka1017
Odpowiedzi: 1201
Wyświetleń: 27080
|
Forum: Papierosy Wysłany: 26-01-2006, 10:50 Temat: Kto pali papierosy i dlaczego |
| pierwszego papierosa zapalilam jakies 4 lata temu...przez jakis rok jedna paczka wystarczala mi na dwa dni ale nie uzaleznilam sie pewnego dnia stwierdzilam ze mnie to juz nie bawi i przestalam palic teraz czasami zapale jak mam ochote przy piwku itd ale zdaza sie to raz na dwa dni, dwa tygodnie , albo raz na pol roku.. |
Temat: pierwsza milosc |
paulinka1017
Odpowiedzi: 110
Wyświetleń: 2995
|
Forum: Miłość Wysłany: 12-12-2005, 19:20 Temat: pierwsza milosc |
ja swoja pierwsza milosc wlasnie przezywam i trwa ona juz poltora roku pierwszy raz spotkalo mnie cos takiego chyba znalazlam druga polowke...minelo tyle czasu odkad sie poznalismy i chyba znam juz wszystkie jego wady ale one mi nie przeszkadzaja wkoncu ,,kocha sie nie za cos ale mimo wszystko" |
Temat: Co myślicie o tym jak chłopak bije dziewczynę |
paulinka1017
Odpowiedzi: 175
Wyświetleń: 5131
|
Forum: Świat wokół nas Wysłany: 01-12-2005, 16:00 Temat: Co myślicie o tym jak chłopak bije dziewczynę |
kiedys moj facet wkurzyl sie i zaczal mnie szarpac na ulicy na miejscu skonczylam ta znajomosc zaczyna sie na szarpaniu a konczy na podbitym oku.... dla mnie facet ktory bije swoja kobiete to zero...kobieta nie jest zabawka na ktorej mozna sie wyrzyc kiedy jest sie wqrwionym... |
Temat: Imprezy |
paulinka1017
Odpowiedzi: 76
Wyświetleń: 2431
|
Forum: Miłość Wysłany: 30-11-2005, 15:30 Temat: Imprezy |
| ja na imprezki zawsze chodze z chlopakiem ale jak np on chce jechac i chce zebym pojechala z nim jada wszyscy jego kumple itd...a ja wyjatkowo nie moge to go puszczam ale taka sytuacja zdazyla mi sie tylko dwa razy |
Temat: Kto już próbował ? |
paulinka1017
Odpowiedzi: 339
Wyświetleń: 13047
|
Forum: Narkotyki, Leki Wysłany: 29-11-2005, 13:47 Temat: Kto już próbował ? |
| ja probowalam pare razy trawki i bylam zacwycona do czasu kiedy nie sprobowalam LSD, tablet i fety |
Temat: Zacząć czy nie ? |
paulinka1017
Odpowiedzi: 143
Wyświetleń: 4512
|
Forum: Inne Wysłany: 22-11-2005, 15:56 Temat: Zacząć czy nie ? |
| Yasmine napisał/a: | a jak ktoras ze stron nie chce ?
znam przypadki, gdzie kobieta nigdy nie pozwoli skonczyc w sobie , mimo,ze biora tabletki i uzywaja prezerwatyw.
W lozku po prostu kloda. Temperament zerowy. I co ma wtedy zrobic druga strona. Jak juz zadne rozmowy ani nic nie pomaga ? |
no wlasnie albo jak dopiero po slubie okaze sie ze kobieta W OGOLE nie chce uprawiac seksu bo np zrobili to w noc poslubna i stwierdzila ze to zadna przyjemnosc i jej to nie bawi(i za nic nie zmieni zdania)....jak myslicie co zrobilby ten facet?? dla niego poprostu kicha zaczeloby sie od rozmow i tlumaczenia a poprzez klotnie skonczylo na rozwodzie... |
Temat: Ostatnie 24h... |
paulinka1017
Odpowiedzi: 107
Wyświetleń: 2950
|
Forum: Pytania egzystencjalne Wysłany: 22-11-2005, 15:27 Temat: Ostatnie 24h... |
chcialam bym wykrzystac ten czas na maxa. W zyciu liczy sie zabawa zrobilabym wszystko zeby przez ten jeden dzien sprobowac tych rzeczy ktore w tym momencie mam zamiar jeszcze zrobic w swoim zyciu. Na pewno skoczylabym jeszcze raz na bangi(bo to jest niesamowite przezycie) a pod koniec dnia wrocilabym do domku wycalowala rodzinke i umarla przy moim chlopakuu.... |
Temat: Zacząć czy nie ? |
paulinka1017
Odpowiedzi: 143
Wyświetleń: 4512
|
Forum: Inne Wysłany: 21-11-2005, 16:56 Temat: Zacząć czy nie ? |
jak po slubie okaze sie ze 2 osobom w lozku jest beznadziejnie nie umieja sie zgrac itd to juz chuj bombki strzelil. Seks jest bardzo wazny w zwiazku jesli ludzie pasuja do siebie w lozku to i na codzien lepiej im sie dogaduje bo po dobrym seksie zawsze wysmienity humorek dlatego nie jestem za kupowaniem kota w worku.... |
Temat: Wasz pierwszy pocałunek ??? |
paulinka1017
Odpowiedzi: 338
Wyświetleń: 14611
|
Forum: Inne Wysłany: 21-11-2005, 16:36 Temat: Wasz pierwszy pocałunek ??? |
moj pierwszy pocalunek przezylam w wakacje mialam wtedy 13 lat i to bylo tragiczne to bylo z moim 1 chlopakiem ktory byl ode mnie 2 lata starszy i bardziej doswiadczony ja bylam strasznie skrepowana i wogole mi sie nie spodobalo. Co innego z tymi nastepnymi pocalunkami....hehe jak twierdzi moj obecny chlopak ktorego kocham bardzo bardzo mocno nie uwierzylby jakby ktos mu powiedzial ze nieumialam sie calowac teraz to uwielbiam a z moim chlopakiem robimy to ciagle bo wogole calowanie sie jest niesamowite |
Temat: Wzrost |
paulinka1017
Odpowiedzi: 937
Wyświetleń: 19287
|
Forum: Nurtujące pytania Wysłany: 21-11-2005, 16:18 Temat: Wzrost |
niom jak dla mnie prawidlowo |
| |