Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Znalezionych wyników: 7
Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Przebieranie butów....
paulina1307

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 418

PostForum: Szkoła   Wysłany: 09-10-2006, 19:57   Temat: Przebieranie butów....
Siemano. Ten temacik bedzie o przebieraniu butów w szkole. Co wy na to ?? Ja uwazam ze to bez sensu przebierac gdy jest cieplo, bo tak czy tak uczniowie wychodzą na podworka i sie nosi piasek. A nauczyciele piluja zeby przebierac. No w zimie to co innego.
  Temat: Cwiczenia wzmacniąjce wytrzymałość
paulina1307

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 247

PostForum: Ogólne   Wysłany: 08-10-2006, 11:17   Temat: Cwiczenia wzmacniąjce wytrzymałość
Hejka. Znacie moze jakies ćwiczenia które powoduje ze jest sie wytrzymalszym ?? Ja nie ćwicze w zadnym klubie a ostanio zaczelam jezdzic na zowody ze szkoly w biegach, np na 1 km . Tylko ze przewaznie ciezko jest doleciec majac jakis dobry czas ... jak wiecie pliz napiszcie ;) z góry thnx
  Temat: Poza w której śpisz ?
paulina1307

Odpowiedzi: 543
Wyświetleń: 11719

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 08-10-2006, 11:12   Temat: Poza w której śpisz ?
Ja zasypiam przewanie tak : Na środku łózka,jedna reka pod poduszka a druga na poduszce,głowa przechylona w bok nogi rozwalone na całe łózko ;p Tak mi najwygodniej ;)
  Temat: Łaskotki, przytulańce ...
paulina1307

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 724

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 08-10-2006, 11:08   Temat: Łaskotki, przytulańce ...
W rzeczywistosci to mam mniej wiecej ten sam problem, tyle ze tesh mi troche przeszlo ... A np tanczylas z jakims chlopakiem na dyskotece przytulanke ?? Jak tak to nie jest z toba żle ;P Pozdro ;)
  Temat: Kto nie cierpi przedmiotów ścislych??
paulina1307

Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 511

PostForum: Szkoła   Wysłany: 08-10-2006, 06:32   Temat: Kto nie cierpi przedmiotów ścislych??
Hej! Postanowilam napisac ten temacik, dlatego iz ciekawi mnie ilu z was kocha matme, fize, itd a ilu nie cierpi ;)
  Temat: Laleczki...
paulina1307

Odpowiedzi: 125
Wyświetleń: 3706

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 08-10-2006, 06:27   Temat: Laleczki...
Coz takie zycie, jedni sa madrzejsi, drudzy nie.. Takie dziewczyny, ktore mysla tylko o chlopakach a nie o nauce, predzej czy pozniej wyladuja na dnie. Bez wyksztalcenia, moze z chlopakiem ale zapewne jakis idiota, pijak itd Wiekszosc dziewczyn tak zaczyna, a pozniej zle konczy... Ja sie nie maluje, no moze czasem ale tylko jezlei np jest jaksa dyska lub cos wartne mojej uwagi ;PP
  Temat: Depilacje ...
paulina1307

Odpowiedzi: 131
Wyświetleń: 4420

PostForum: Ciało   Wysłany: 08-10-2006, 06:21   Temat: Depilacje ...
Wg mnie golenie jest normalne, ale tylko w paru miejscach! Golenie np na rekach jest bez sensu dlatego, że
1 Owlosienia na rekach nie widac za bardzo
2 Pozniej powstanie dzungla (jezeli ktos zaprzestanie tego robic)
A co do wyrywania brwi, to... Kazdy otrzymal w darze takie brwi jakie ma, ja sobie nie wyrywam bo wiem ze to jest niezdrowe, i to jest moja opinia na ten temat~~

Skocz do: