| Autor |
Wiadomość |
Temat: Przebieranie butów.... |
paulina1307
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 418
|
Forum: Szkoła Wysłany: 09-10-2006, 19:57 Temat: Przebieranie butów.... |
| Siemano. Ten temacik bedzie o przebieraniu butów w szkole. Co wy na to ?? Ja uwazam ze to bez sensu przebierac gdy jest cieplo, bo tak czy tak uczniowie wychodzą na podworka i sie nosi piasek. A nauczyciele piluja zeby przebierac. No w zimie to co innego. |
Temat: Cwiczenia wzmacniąjce wytrzymałość |
paulina1307
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 247
|
Forum: Ogólne Wysłany: 08-10-2006, 11:17 Temat: Cwiczenia wzmacniąjce wytrzymałość |
Hejka. Znacie moze jakies ćwiczenia które powoduje ze jest sie wytrzymalszym ?? Ja nie ćwicze w zadnym klubie a ostanio zaczelam jezdzic na zowody ze szkoly w biegach, np na 1 km . Tylko ze przewaznie ciezko jest doleciec majac jakis dobry czas ... jak wiecie pliz napiszcie z góry thnx |
Temat: Poza w której śpisz ? |
paulina1307
Odpowiedzi: 543
Wyświetleń: 11719
|
Forum: Dojrzewanie Wysłany: 08-10-2006, 11:12 Temat: Poza w której śpisz ? |
Ja zasypiam przewanie tak : Na środku łózka,jedna reka pod poduszka a druga na poduszce,głowa przechylona w bok nogi rozwalone na całe łózko ;p Tak mi najwygodniej |
Temat: Łaskotki, przytulańce ... |
paulina1307
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 724
|
Forum: Dojrzewanie Wysłany: 08-10-2006, 11:08 Temat: Łaskotki, przytulańce ... |
W rzeczywistosci to mam mniej wiecej ten sam problem, tyle ze tesh mi troche przeszlo ... A np tanczylas z jakims chlopakiem na dyskotece przytulanke ?? Jak tak to nie jest z toba żle ;P Pozdro |
Temat: Kto nie cierpi przedmiotów ścislych?? |
paulina1307
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 511
|
Forum: Szkoła Wysłany: 08-10-2006, 06:32 Temat: Kto nie cierpi przedmiotów ścislych?? |
Hej! Postanowilam napisac ten temacik, dlatego iz ciekawi mnie ilu z was kocha matme, fize, itd a ilu nie cierpi |
Temat: Laleczki... |
paulina1307
Odpowiedzi: 125
Wyświetleń: 3706
|
Forum: Dojrzewanie Wysłany: 08-10-2006, 06:27 Temat: Laleczki... |
| Coz takie zycie, jedni sa madrzejsi, drudzy nie.. Takie dziewczyny, ktore mysla tylko o chlopakach a nie o nauce, predzej czy pozniej wyladuja na dnie. Bez wyksztalcenia, moze z chlopakiem ale zapewne jakis idiota, pijak itd Wiekszosc dziewczyn tak zaczyna, a pozniej zle konczy... Ja sie nie maluje, no moze czasem ale tylko jezlei np jest jaksa dyska lub cos wartne mojej uwagi ;PP |
Temat: Depilacje ... |
paulina1307
Odpowiedzi: 131
Wyświetleń: 4420
|
Forum: Ciało Wysłany: 08-10-2006, 06:21 Temat: Depilacje ... |
Wg mnie golenie jest normalne, ale tylko w paru miejscach! Golenie np na rekach jest bez sensu dlatego, że
1 Owlosienia na rekach nie widac za bardzo
2 Pozniej powstanie dzungla (jezeli ktos zaprzestanie tego robic)
A co do wyrywania brwi, to... Kazdy otrzymal w darze takie brwi jakie ma, ja sobie nie wyrywam bo wiem ze to jest niezdrowe, i to jest moja opinia na ten temat~~ |
| |