| Autor |
Wiadomość |
Temat: Koniec swiata w 2012 r ? |
marcin110
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 271
|
Forum: Wydarzenia świat Wysłany: 03-04-2008, 19:07 Temat: Koniec swiata w 2012 r ? |
Slyszeliscie zapewne teorje ze w 1012 ma byc koniec swiata, ja jurz niewiem co otam myslec sa argumenty za i przeciw wy co otym myslicie? |
Temat: Skrócone wakacje :/ |
marcin110
Odpowiedzi: 135
Wyświetleń: 1657
|
Forum: Szkoła Wysłany: 03-04-2008, 19:04 Temat: Skrócone wakacje :/ |
| Ja mysle ze to wszystko poto aby nas bardziej wymordowac, bo malo mamy ze szkola klopotow. To panstow niepowinno sie odzywac bo lata chodzimy do szkoly potem poracyjemy a oni se jeszcze oid tego padatkow biora jak cholera! Nawet niemozesz komus spadu zostawic bo te sukinsyn se cos wezma |
Temat: Niedlugo ide do liceum, i sa tam nowe przedmioty. |
marcin110
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 656
|
Forum: Szkoła Wysłany: 03-04-2008, 18:40 Temat: Niedlugo ide do liceum, i sa tam nowe przedmioty. |
| e to nie tak źle, myslałem ze sztuki walki itp, na wypadek jakby was ktoś zaatakowal czyli jak sie bronić. |
Temat: Niesprawiedliwość ze strony nauczyciela.. |
marcin110
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 1387
|
Forum: Szkoła Wysłany: 03-04-2008, 18:32 Temat: Niesprawiedliwość ze strony nauczyciela.. |
| szok! masakra! Co za wredna baba! Do takiego stanu doprowadzić ucznia i nieczuć się winnym! bezczelna to za mało powiedziane (cenzura na forum) A dyrektor waszej szkoły o tym wie? Jak tak, to potarmosił ja chociaż! |
marcin110
|
Forum: Szkoła Wysłany: 03-04-2008, 18:29 Temat: Niedlugo ide do liceum, i sa tam nowe przedmioty. |
| a na tym przysposobieniu obronnym, to jakos sie bije czy cos? a na etyce co konkrteniej? |
marcin110
|
Forum: Szkoła Wysłany: 03-04-2008, 18:12 Temat: Niedlugo ide do liceum, i sa tam nowe przedmioty. |
| dzieki, ale chcial bym sie ciut wiecej o nichg dowiedziec. |
marcin110
|
Forum: Szkoła Wysłany: 03-04-2008, 18:03 Temat: Niedlugo ide do liceum, i sa tam nowe przedmioty. |
Witam, niedlugo koncze gimnazjum i ide do liceum. Sa tam nowe przedmioty, i niewiem co to za przedmioty. Prosze o napisanie czy sa one trudne? oczym one sa? czy sa ciekawe czy tylko chcszanienia jak na chemi?. Te niwe przedmioty to:
1) etyka
2) technologia informacyjna
3) przysposobienbie obronne
4) podstawy przedsiebiorczosci.
5) Przygotowanie do zycia w roidzinie
6) Wychowanie sexualne (tu sie akurat domyslam, ciekaw jestem ja wygladaja zaliczenia, i zalicza sie kogos czy cos?)
prosze o odp. |
Temat: Jak grać w Counter Strike Condition Zero przez internet? |
marcin110
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 196
|
Forum: Gry komputerowe Wysłany: 29-03-2008, 15:33 Temat: Jak grać w Counter Strike Condition Zero przez internet? |
| Witam, mam pytanie. Jak grać w Counter Strike Condition Zero przez internet? Zainstalowalem gre, ale niewiem jak ustawic abym muglu grac w niego przez internet, czyli z inymi ludzmi a nie z botami. A moze trzeba cos jeszcze zrobic poza ustawieniami? Prosze o instrukcie jak mam zrobic zebym mugl grac przez neta. |
| |