| Autor |
Wiadomość |
Temat: Legia |
ja1234
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 220
|
Forum: Świat wokół nas Wysłany: 19-06-2008, 09:55 Temat: Legia |
| Bo sa tam własnie rozne REGIMENTY, dokładnie nie wiem ale chyba jjest tak ze niektore regimenty sa bardziej niebezpieczne niz inne... Podiełem decyzje i jade, nawiasem mowiac bede starał sie do tego niebezpieczego bo tam lepiej płaca, oczywiscie jest ryzyko jest zabawa, jest ryzyka sa pieniadze, Matka jest załamana... ale trodna jakos to przezyje własnie bede załatwia bilet do jedniego z Pele(miejsce werbunku) abym przeszedł pomyslnie testy i wszystko bedzie super. |
Temat: Kulturystyka kobiet |
ja1234
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 190
|
Forum: Świat wokół nas Wysłany: 18-06-2008, 19:06 Temat: Kulturystyka kobiet |
| bo wiesz jesli np przyjmujesz koks to trzeba automatcznie zapomniec o alkoholu... on niezapomniał i ma... |
Temat: Kulturystyka kobiet |
ja1234
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 190
|
Forum: Świat wokół nas Wysłany: 18-06-2008, 18:41 Temat: Kulturystyka kobiet |
| kobieta powinna byc delikatna, taka przypakowana kobieta to cos okropnego... a pozatym abyc os takiego osiagnac trzeba ostry koks brac... wiem bo widze na przykładzie kilegow... strasznie sobie ogranizm niszcza np. chłopak 22 lata ma a juz po 2 zawałach serca... |
ja1234
|
Forum: Świat wokół nas Wysłany: 18-06-2008, 12:51 Temat: Legia |
| Co do tych testów to jak mowiłem duzo czytałem, a ze moj ojciec bardzo lubi sport to wpoił mi to od dziecka wiec trenuje i zdaje mi sie iz na testach sprawnosciowych bym sobie poradził. A co do testów psychologicznych to rozmawiałem nawet z ludzmi ktorzy tam byli i wszyscy stwierdzili ze nie mozna tam byc zbyt madrym jak i zbyt głupim... Chodzi o to ze gdzy dostanie sie rozkaz i nawet bedzie on dla nas do zrobienia straszny(bedzie odzywac sie w nas sumienie) to powinno sie go wykonac... Tylko własnie bym sie bał takiego rozkazu w ktroym by kazano mi zabic niewinnych ludzi, bo chodza tez takie pogłoski ze własnie niekiedy tak sie dzieje. Lecz nadal jestem zdecydowany sie zaciagnac, tak jak mowilem chodzi tu o pieniadze lecz chciało by sie doznac tez jakiejs przygody w zyciu. |
ja1234
|
Forum: Świat wokół nas Wysłany: 17-06-2008, 16:39 Temat: Legia |
| Mam 19 lat skonczone... rzuciłem szkołe, zrobiłem to z głupoty teraz troche załuje ale wiem z inaczej bym nie zrobił... do nauki nie potrafiłem sie przyłozyc... poprostu mi sie nie chciało. Pracowac gdzies i robic zaoczne, mysle ze to nie jest dobry pomysł... zastanawiałem sie nad wojskiem... lecz w polskiej armi bez szkoly mogłbym byc co najwyzej starszym szeregowym... wiele czytałem o Legii, zastanawiam sie nad zaciagnieciem. Wszyscy znajomi mowa ze to bardzo głupi pomysł... lecz tam podpisuje sie kontrakt na 5 lat i pieniadze tam sa powazne... Rodzice by sie niezgodzili lecz juz nie maja nic do gadania kiedy skonczyłem 18 lat bez zadnych problemow moge wkroczyc w szeregi najemników... Cały czas tocze w sobie walke czy jechac czy nie... mam juz pieniadze na wyjadz do Francji bo tam własnie sa punkty rekrutacji... Chciałbym dowiedziec sie co sadza o tym inni ludzie niz znajmoi... bo oni jednak troche inaczej zapatruja sie na moj wyjazd... |
| |