Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Znalezionych wyników: 24
Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Co zdajecie na maturze?? (albo zdawaliscie:P )
elo201

Odpowiedzi: 117
Wyświetleń: 2536

PostForum: Szkoła   Wysłany: 24-11-2006, 20:21   Temat: Co zdajecie na maturze?? (albo zdawaliscie:P )
jesli ktos jest na dziennikarstwie na UW to moglby napisac jaki miał wynik:0dziekuje
  Temat: gitarka
elo201

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 1093

PostForum: Hobby   Wysłany: 24-11-2006, 20:19   Temat: gitarka
hmm,a jak mam 18 lat to czy jest sens sie jeszcze uczyc??bo slyszalem ze juz za póżno....

i jaki rozaj poelcacie??klasyk?
  Temat: Jak się efektywnie uczyć??
elo201

Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 2050

PostForum: Szkoła   Wysłany: 26-10-2006, 23:24   Temat: Jak się efektywnie uczyć??
bo musze przyznac ze ja spedzam nad tym sporo czasu(MATURA) ale niewiele wchodzi mi do glowy...z tej historii i wosu

jezeli znacie jakies sposoby na efektywną nauke,metody nauczania,godziny itp to prosze o rade
  Temat: studia
elo201

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 535

PostForum: Szkoła   Wysłany: 26-10-2006, 23:23   Temat: studia
a na co po zdaniu
anglika wosu i historii?/
  Temat: Nos-problem
elo201

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 151

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 23-10-2006, 13:15   Temat: Nos-problem
Zna ktos dobry srodek na wyrównanie skóy na nosie tzn po trądziku zostały na nosie tkaie nierownosci i chce to wyrównac by nos byl normalny
  Temat: Basen
elo201

Odpowiedzi: 35
Wyświetleń: 1426

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 15-10-2006, 11:04   Temat: Basen
co sądzicie o nagosci w przebieralni na basenie?
mnie to jakos nie rpzeszkadza,ale sa tacy co sie baardzo kryja ze swoim cialem.
  Temat: Co zdajecie na maturze?? (albo zdawaliscie:P )
elo201

Odpowiedzi: 117
Wyświetleń: 2536

PostForum: Szkoła   Wysłany: 15-10-2006, 11:03   Temat: Co zdajecie na maturze?? (albo zdawaliscie:P )
nie wiecie skad mozna wziasc informacje jakie studia jakich poziomow wymagaja??
  Temat: Kolezanka,..a cche czegos wiecej,..
elo201

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 295

PostForum: Pomagamy w problemach   Wysłany: 15-10-2006, 11:03   Temat: Kolezanka,..a cche czegos wiecej,..
hmm...ciezko...nic nie ebde robic s[pecjalnego...bede tylko milszy i bede sie staral z nia weicej gadac,dma jakies znaki ze mi sie podoba....
  Temat: Uniwersalne tematy do rozmowy
elo201

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 361

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 15-10-2006, 11:01   Temat: Uniwersalne tematy do rozmowy
Szukam uniwersalnych tematow do rozmowy,aby zawsze sie ładnie kleiła i nie było bezsensownych ciszy....
prosze tylko o ambitniejsze niz o pogodzie...
elo201

PostForum: Pomagamy w problemach   Wysłany: 14-10-2006, 09:09   Temat: Kolezanka,..a cche czegos wiecej,..
wyzej,to moj post

ad2.
bo jesli nic nie ebde robil to ona nawet nie bedzie myslala o mnie,bedzie tylko starala sei jakos zainteresowac tego drugiego,ktory taki doskonaly nie jest.
elo201

PostForum: Pomagamy w problemach   Wysłany: 13-10-2006, 08:45   Temat: Kolezanka,..a cche czegos wiecej,..
MAm swietna kolezanke,mamy bardzo dobry kontakt,czesto sie snmiejemy,usmiechamy itp...ale czuje ze chcialbym czegos wiecej,bo ta dziewczyna mi sie baardzo podoba..jendak uwazam ze jestem nieodpowiedni,ze do siebie opd tym wzgledem nie pasujemy,by byc para...rowniez boje sie ze gdybym chcial do niej startować,lub wyznalbym co do niej czuuje,straciłbym ja bezpowrotnie...co robicCC?

[ Dodano: 13 Paź 2006 09:56 am ]
a i zdjae mi sie,zreszta nie tylko mnie ze jej sie podoba drugi kolega...maja wiecej wspolnych zainteresowan i niestety zdaje mi sie ze jej uczucia moga byc skierowane do niego,bo mi zadnych znakow ze to moge byc ja jesszcze nie wysyłała.........
  Temat: Łysieje
elo201

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 1123

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 01-10-2006, 00:54   Temat: Łysieje
ostatnio zauwazylem ze zaczynam lysiec..mam 18lat...i jak pociagne sie za wlosy to kilka wypada co ponoc jest oznaka lysienia...robia mi sie zakola,i mam mniej wlosow....moj ojciec jest lysy..ito i ja bede...
jak temu zaradzc??albo spowolnic chociaz ten beznadziejny proces?
  Temat: Dziecinny??
elo201

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 805

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 06-09-2006, 22:52   Temat: Dziecinny??
moze,ale skad mam wiedziec czy ona odwzjaemni moje zainteresowanie i przez to nie strace dobrej kolezanki?
  Temat: Dziecinny??
elo201

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 805

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 03-09-2006, 05:05   Temat: Dziecinny??
czy jestem dziecinny?
tak wyglada sprawa:
gdy jestem w towarzystwie kobiet( a raczej dziewczyn),lub towarzystkwie mieszanym,lub sam na sam,to zazwyczaj staram sie byc zabawnyu(jakis komentarz,zarcik,tekscik) i musze przyznac ze wychodzi mi to zaskakujaco udanie,przyległa do mnie metka jajcarza,dowcipnisia.
dziwewczyny lubia moje towarzystwo,ale jako uzupelnienie do reszty,bo jesli chodzi o wbór chlopaka,to ja juz sie nie licze...
Jak sprawic by oporcz tego zartu..byl jeszcze ŻAR:)...serio

z drugierj strony to rozmawiam czasem z dzewczynami calkiem serio,ale mysle ze nie mozna zbyt dlugo i nalezy zartowac....no,ale to szczescia nie daje...
  Temat: Pytanie do pań
elo201

Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 3633

PostForum: Miłość   Wysłany: 01-08-2006, 01:29   Temat: Pytanie do pań
I nie moze miec pryszczy bo takiego zadna nie zechce..prawda?

Strona 1 z 2
Skocz do: