| Autor |
Wiadomość |
Temat: Inicjacja alkoholowa |
Ania426
Odpowiedzi: 207
Wyświetleń: 6125
|
Forum: Alkohol Wysłany: 03-02-2008, 19:05 Temat: Inicjacja alkoholowa |
Drinków to tam wogle nie było. Chodziło mi o wódke. A mówiąc kilka miałam na myśli ok. 2,5l.
Ps. A waze niecałe 45 kg. |
Temat: Jakie piwo często saczycie |
Ania426
Odpowiedzi: 828
Wyświetleń: 17815
|
Forum: Alkohol Wysłany: 03-02-2008, 12:48 Temat: Jakie piwo często saczycie |
ja za piwem nie przepadam. Gorzkie, niedobre... Wole nieco mocniejsze trunki (wódka ) A jak juz mam wypić piwo to Dog in the fog. |
Temat: Ile godzin w necie? |
Ania426
Odpowiedzi: 132
Wyświetleń: 4876
|
Forum: Komputery & Internet Wysłany: 03-02-2008, 12:36 Temat: Ile godzin w necie? |
| Tak normalnie to siedze ok. 6-13 godzinek. A w wakacje to 24. A ostatnio mam problem z usnięciem w nocy to nockami tez siedze. |
Temat: cherryq's here, don't fear... czyli witajcie! |
Ania426
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 784
|
Forum: Przywitania Wysłany: 03-02-2008, 10:01 Temat: cherryq's here, don't fear... czyli witajcie! |
To była kłótnia?
To ty jeszcze kłótni nie widziałeś |
Temat: Wzorce |
Ania426
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 1462
|
Forum: Pytania egzystencjalne Wysłany: 03-02-2008, 09:58 Temat: Wzorce |
| Cytat: | | czy zdarza wam sie sie p-omyslec 'Chcialabym byc kiedys taka' taki? |
Nie, ja nie mam jakis specjalnych wzorców. Znam wiele osób które w zupełności naśladują wzorce. A ja uwazam, ze jeżeli człowiek chce być taki sam jak ktos inny i go naśladuje to póxniej ten człowiek juz nie bedzie soba, a tym człowiekiem którym chciał byc równiez nie będzie. Więc nie mam wzorca, który jest w pełni wzorcem dla mnie.
Dla mnie wzorem jest mój tata. Chciałabym równiez jak on,. znać sie tak dobrze na samochodach (naprawde nie ma rzeczy w samochodzie której tata by nie potrafił zrobic). Chciałabym również tak znakomicie se radzić w życiu jak on.
może jeszcze moim wzorcem być Hitler, (nie dlatego ze zabijał żydów) podobają mi sie w nim 3 rzeczy. Jedna, ze tak szybko i zdecydowanie doszedł do władzy. Druga, że był patriotą. No i trzecia, że kochał swojego psa na tyle, że dał mu trucizne, żeby zdechł bezboleśnie, a sobie strzelił w głowe. Musiał wtedy zabić i mysle, ze wybrał najlepiej jak mógł. |
Temat: ¤ Co aktualnie porabiacie ? cz. 2 (2 posty dziennie) |
Ania426
Odpowiedzi: 7457
Wyświetleń: 53095
|
Forum: Luźne rozmowy Wysłany: 02-02-2008, 23:43 Temat: ¤ Co aktualnie porabiacie ? cz. 2 (2 posty dziennie) |
| A ja buszuje po necie i pisze na gg, bo mam zgage (znowu przesadzilam z ketchupem i majonezem na frytkach... ), czyli juz wiadomo nocka spędzona przy kompie... |
Ania426
|
Forum: Przywitania Wysłany: 02-02-2008, 23:39 Temat: cherryq's here, don't fear... czyli witajcie! |
Chodziło mi o to, ze fobia sie ledwo co z Toba przywitał i sie juz chwali. I tak też napisałam, wiec niewiem skąd to nieporozumienie |
Ania426
|
Forum: Przywitania Wysłany: 02-02-2008, 22:39 Temat: cherryq's here, don't fear... czyli witajcie! |
cherryq nierozumiem... |
Ania426
|
Forum: Przywitania Wysłany: 02-02-2008, 22:12 Temat: cherryq's here, don't fear... czyli witajcie! |
| fobia napisał/a: | | Witam, w imieniu męskiej części forum, której jestem najznakomitszym przedstawicielem (patrz: temat o długości penisa). |
Ledwo co sie przywitał, a juz sie przechwala
Witaj |
Temat: Tapety z waszym imieniem lub ksywą :D |
Ania426
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 4354
|
Forum: Dodatki Wysłany: 02-02-2008, 22:08 Temat: Tapety z waszym imieniem lub ksywą :D |
jeszcze nie nabijam, to dopiero początek A napisałam tamtego posta zanim spojrzałam na date. |
Ania426
|
Forum: Alkohol Wysłany: 02-02-2008, 21:31 Temat: Inicjacja alkoholowa |
| Ale ja mówie powaznie. Bo zaczeliśmy imrezke od 16. I większośc nie pamietała szampana. |
Ania426
|
Forum: Alkohol Wysłany: 02-02-2008, 21:19 Temat: Inicjacja alkoholowa |
| na sylwestra jak juz dziewczyny były nieprzytomne, tylko ja całkowicie trzeźwa ( no i chłopaki... jeszcze) to za kazdym razem jak kolega nalewał wódke to sie pytał mojego chłopaka czy mi tez nalewać, żebym sie potem sie nie turlała pod stołem. A on tylko cały czas: "zobaczysz, ze ona bedzie jedyną trzezwą osoba, a wypije najwiecej" i tak tez było. A wyszło koło paru literków na osobe. Dla mnie sie to wydawało smieszne, ze sie go pytaja. Bo ja po alkoholu to mam tylko lepszy humorek. |
Temat: Zabójcza prędkość. |
Ania426
Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 6090
|
Forum: Motoryzacja Wysłany: 02-02-2008, 21:05 Temat: Zabójcza prędkość. |
| Ja najszybciej jechałam na niemieckiej autostradzie 220 km/h. Jako kierowca oczywiscie. Jechałam wtedy z tatusiem i wujkiem (którzy mi kazali tak jechać) To było mercedesem SL. |
Temat: Twoj pierwszy raz... |
Ania426
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 1648
|
Forum: Motoryzacja Wysłany: 02-02-2008, 20:59 Temat: Twoj pierwszy raz... |
| Mój pierwszy raz za kierownicą był gdy miałam 13 lat. Wtedy mój tata wsiadł ze mna do samochodu i powiedział: "Tu masz gaz, hamulec, sprzęgło. I jedź.Bo inaczej sie nie nauczysz. Aha, możesz niewiedziec kiedy jaki bieg, to ja bede zmieniał, tylko jak powiem to wciśnij sprzeglo." |
Temat: Tapety z waszym imieniem lub ksywą :D |
Ania426
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 4354
|
Forum: Dodatki Wysłany: 02-02-2008, 20:49 Temat: Tapety z waszym imieniem lub ksywą :D |
| fobia napisał/a: | | Ania426, mam dziwne wrażenie, że jednak pani od tapet nie odpowie. |
ja też... |
| |