Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Znalezionych wyników: 10
Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Narkomanie to samobojcy...
Alicja144

Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 853

PostForum: Narkotyki, Leki   Wysłany: 26-07-2006, 17:09   Temat: Narkomanie to samobojcy...
Człowiek jest mimowszystko tylko człowiekiem...Nie wiem co kieruje tymi ludzmi nie mam zamiaru ich "usprawiedliwia" Staram sie jednak ich troche zrozumiec...
  Temat: EVANESCENCE
Alicja144

Odpowiedzi: 104
Wyświetleń: 2575

PostForum: Metal, Rock, Punk   Wysłany: 21-07-2006, 22:29   Temat: EVANESCENCE
jakkolwiek napisał/a:
Nie przepadam. Taki tam zespolik dla mrocznych trzynastek.

hmm...13lat nie mam...mroczna nazbyt tez nie jestem...eno cos mi nie gra:)) A tak zupelnie powaznie to nie popadajmy w stereotypy- muzyka to jedno, a tryb zycia drugie:))
  Temat: Narkomanie to samobojcy...
Alicja144

Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 853

PostForum: Narkotyki, Leki   Wysłany: 21-07-2006, 18:10   Temat: Narkomanie to samobojcy...
Hmm...Napewno nei podpisze sie pod tym stwierdzeniem...Znam sporo osob które cpają...Ale żadne z nich tak na dobra sprawe nie chce sie przyznac, że jest uzależnionym...Narkotyki traktują jako lek na kłopoty...nie jako skrucenie życia, tak własnie jak napisała histamina samobójca obiera sobie te życie świadomie, narkoman żyje w ślepym amoku...Gdy juz zdaje sobie sprawe, że jest uzależniony jest już zapóżno...umiera, czy aby napewno z wyboru?
  Temat: EVANESCENCE
Alicja144

Odpowiedzi: 104
Wyświetleń: 2575

PostForum: Metal, Rock, Punk   Wysłany: 21-07-2006, 18:01   Temat: EVANESCENCE
Evanescence jest to mój ulubiony zespół:). Kocham go za klimat, treśc i ogół. A co wy o nim sądzicie??
  Temat: Co sądzisz o Mandarynie ??
Alicja144

Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 2170

PostForum: Pop, Disco   Wysłany: 21-07-2006, 15:23   Temat: Co sądzisz o Mandarynie ??
Więc tak...Dziewczyna śpiewa nie umie, i nikt mi nie powie, że jest inaczej...klase pokazała na Słowikach<lol2>. Jesli chodzi o taniec to jest w tym bardzo dobra. Skoro więc tak jest prosty morał "niech szanowna pani dalej tancuje, ale spiew zostawi innym"Byle nie takim jak szanonej Pani Ex:D. Troche drażni mnie, że są w POlsce ludzie naprawde zdolni...Nie mają siły przebicia...powód: "Nie mają męza z czerwonymi włosami". I jeszcze jedno...Zalenie sie4 do kamery...opowiadanie intymnych szczegółów z zycia malzenskiego...mało tego zrobienie z domu reality show...przepraszam najmocniej ale gdzie w tym wszystkim godnosc
P.S Podkreslam, ze jest to tylko i wylacznie moje zdanie...
  Temat: Słuchanie disco polo....
Alicja144

Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 2242

PostForum: Pop, Disco   Wysłany: 21-07-2006, 13:31   Temat: Słuchanie disco polo....
Przy wódce mówisz...hmm..kontemplowałabym raczej...;))
  Temat: Słuchanie disco polo....
Alicja144

Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 2242

PostForum: Pop, Disco   Wysłany: 21-07-2006, 10:37   Temat: Słuchanie disco polo....
Disco polo to wiocha ale...to wlasnie przy nim bawi sie najlepiej:)) Jest zdecydowanie najzabawniej:)) Oczywiście pozaimprezkami raczej od tego stronie...:))
  Temat: Czy są wśród nas muzycy??
Alicja144

Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 1804

PostForum: Ogólny   Wysłany: 21-07-2006, 10:33   Temat: Czy są wśród nas muzycy??
Śpiewam tu i tam:) kocham to i tyle:)) Nie wiem jak mi to wychodzi(ale chyba niezle bo mam na koncie pare nagród<skromny>) Ale guzik mnie to obchodzi:) Poprostu kocham scene i dopoki mam mozliwosc to na niej "zostane":)Buziak:)
  Temat: RÓŻOWE BLEEEEEEE
Alicja144

Odpowiedzi: 1217
Wyświetleń: 23127

PostForum: Dojrzewanie   Wysłany: 21-07-2006, 10:22   Temat: RÓŻOWE BLEEEEEEE
Różowy...ojoj temat rzeka:D Jeszcze jaikes pół roku temu miaąłm straszne uprzedzenie do tego koloru...No cuż nie tylko ja, ale jak sie ma w szkole paczki "różowych" panienek, to nic dziwnego, że pozostawia to mały uraz na psychice:) Takie chodzące landryny naprawde potrafią zniechęcic do tego koloru...blady róż i blond włosy<rzygi>...No i tym o to sposobem unikałam różu jak ognia...Z czasem sie to zieniło...Teraz unikam jak ognia jedynie różowych panienek:D:D Choc w różu tez mnie nei zobaczycie<lol2>:)
  Temat: Rozstanie..
Alicja144

Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 1045

PostForum: Pomagamy w problemach   Wysłany: 20-07-2006, 21:56   Temat: Rozstanie..
hmm...nigdy nie byłam w takiej sytuacji...jednak moja przyjaciółka z przyjacielem są ze sobą rok...przez ten rok rozstali sie 3razy(i zeszli) ostatni raz było to jakies 2miesiace tmu...jednak stwierdzili, ze nie moga bez siebei zyc, dzis moja qmpela znowu ma watpliwosci..znowu chce sie rozstac...to wszystko jest cholernie zawikłane...mysle, ze mozna sie zchodzic i rozchodzic w niesonczonosc, ale nalezy sobie zada pytanie czy jest to ta "PRAWDZIWA MILOSC"

Skocz do: