Wysłany: 20-07-2005, 11:19 SDM czyli.....Stare Dobre Malzenstwo
Co sadzicie o tym zespole?
Byliscie kiedys na ich koncercie?
Ktore kawalki wedlug Was krotko mowiac de best?:)
(wedlug mnie wszystkie sa cudne)
_________________ "Pamiętaj człowieku, jak sie budzisz rano, traktuj siebie jakbyś umarł wczoraj, a dziś zmartwychwstałeś, i żyj tak, jakbyś chciał."
Marek Aureliusz
sushi
Wysłany: 26-08-2005, 13:10
Które piosenki lubie najbardziej?? Wszystkie ich piosenki są super!! Ale najbardziej lubie: "Jak", "List do Małego Księcia", "Gloria", "Pożegnanie".
Jest to jeden z moich ulubionych zespołów Ale niestety nie byłam na żadnym ich koncercie . Pozdrawiam wszyskich fanów SDM
_________________ " And it's such a miracle that you and me are still good friends " - Cool
"Those who wish to Follow Me,my ghetto gospel, I welcome with my hands...and the red sun sinks at last into the hills of gold and peace to this young warrior without the sound of guns"- Ghetto Gospel
Wiek: 18 Dołączyła: 19 Sie 2005 Posty: 108 Skąd: Z daleka
Wysłany: 03-10-2005, 18:31
ooooooo LOL Ja to znam ten zespół tylko dlatego, że z 1 gim. facet kazał nam śpiewać ich piosenki LOL. Ale Niektóre sa niezłe "Bieszczadzkie Anioły" są super ale dla mnie najzabawniejsza ich piosenka to "Głupi Gienek" hiehie Byłam raz na ich koncercie, bo miałam za darmo. A w Szczecinie dosyć często są ich koncerty.
_________________ I tak pewnie skończy ten świat...
Stanie się ofiarą miłości a nie nienawiści.
Gdyż miłość zawsze była
bardziej niszczycielskim orężem...
hmm.. lubie przede wszystkim dlatego, ze uwielbiam refleksyjnośc wierszów Stachury a wiele piosenek ma własnie jego słowa.
Ładne są, miło mi sie kojarzą.
Niektóre są jednak zwyczajnie smętne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum