Wysłany: 05-03-2004, 10:37 Ściąganie z internetu ...
Jakim programem najczęściej ściagacie rzeczy z internetu (Download Accelerator Plus, Flashget, Kazza, Emule, FlashFXP itp. itd.) ...
I w jaki sposób najchętniej ściągacie (http, ftp, p2p, torrent itd.) ...
Wysłany: 13-03-2004, 22:10
dla mnie e-mule jest dziwny... jakieś taki długie kolejki...
_________________ ...Trust nobody
I don't know who to call a friend
they all just pretend to be
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...
Ja tam nienawidzę ściągać przez eMule, dlatego też nie mam tego programu nawet na dysku ...
Raz, że są długie kolejki i długo się ściąga, a dwa to też nie wszystko dobrze działa jak się ściągnie ... :twisted:
Ja tam nienawidzę ściągać przez eMule, dlatego też nie mam tego programu nawet na dysku ...
Raz, że są długie kolejki i długo się ściąga, a dwa to też nie wszystko dobrze działa jak się ściągnie ... :twisted:
Zależy skąd ściągasz... Ja biore linki z www.osloskop.net lub www.osiolek.pl i tam nawet jak masz jakiegos walniętego plika to zaraz w komentarzach piszą... więc wiem co ściagam. Jeszcze nie miałem sytuacji, żeby cos było zwalone !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum