Ja korzystałam z korków w Ikl. sredniej - j.niemiecki, nie cierpię tego języka wyciagałam na 4/3, korki miałam przez 6 m-cy i jakos do matury potem zawsze miałam 5 na semestr.
Zalezało mi tylko na ocenie, a uczyłam się w Collegu j.angielskiego
Co do sciag to korzystałam tylko na j. polskim jak pisalismy wypracowanie
Zawsze podziwiałam koleżanki, które potrafiły sciagać prawie z wszystkich przedmiotów, czyli poradza sobie w zyciu.
Ja wiem, że sciagnać to można tylko na 3, a mnie to nie zadowalało
Jak narazie nie sciagam, czasem mam tylko naszykowane wzory z chemi i matmy, ale raczej nie korzystam, ale siedze z kumplem co wszystko zżyna jak leci, nawet podrzuca gotowce, aparat - jednak oceny na semestr ma marne bo po klasówce zaraz go pytaja wiedzac że sciagał i dostaje przeważnie
1. Co do korków to jeszcze nie korzystałem, ale nie wiem jak będzie w szkole sredniej
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Hmm... ja z korków nie korzystałem, nie korzystam i mam nadzieję, że nie będę musiał, ale nie wiem jak to się potoczy w szkole sredniej Co do sciagania, to zdarza mi się dosyć często, że cos sciagne, ale nie zżynam wszystkiego słowo w słowo, no oczywiscie też się ucze, ale zdarza mi się nawet często sciagać
Myslę KoGI, że w drugim semestrze będziesz więcej dziobał, a mniej sciagał albo skorzystasz z korków chodzi mi o matme bo jednak to jest podstawa do dalszej nauki
hehehe.. KoGi to chyba juz dziobie bo jeszcze nie było go na forum, a to jest cos dziwnego
Hehe.. jak wiadomo, może jeszcze nie dla wszystkich, mam cos z kompem i dlatego nie ma mnie na forum Dzisiaj tak wyjatkowo, bo mam informatyke, no i pisze, nie wiem jak dzisiaj jest z tym kompem, ale mam nadzieję, że już będzie dobrze :wink:
Ja sciagam "raz na ruski rok" . Korków nie potrzebuję i mam nadzieję, że nie będę potrzebowała. Gdy cos nie rozumiem to idę do nauczyciela i się pytam . Myslę, że nie ma nic złego w sciaganiu 'od czasu do czasu', ale gdy ktos sciaga na okr±gło, to co zostanie w głowie? Chyba pustka... a potem kumpelom z pracy projekty będa krasć
Imię: Paweł
Wysłany: 28-03-2004, 00:33
Co za głupie pytanie pewnie że ŚCIĄGA
cresh [Usunięty]
Wysłany: 20-04-2004, 17:43
szkoła powinna nauczyc a korki są dla tych co mają problemy (chcą a nie potrafią), natomiast dzisiaj nauczyciele w ten sposób dorabiaja do pensji (efekty ze strony uczniow są różne). Wydaje mi sie, że ze sciag najkorzystniej (dla własnego dobra) korzystac wtedy kiedy rzeczywiscie nie podołamy z nauka albo gdy przedmiot jest tak banalny ze mozna olac :D.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum