tak ... co da że się ściąga ... no chyba że się zda ... jeśli komuś zależy na jakimś przedmiocie to powinien się go uczyć ! ... to najlepsze rozwiązanie !
Wydaje mi sie, że ze sciag najkorzystniej (dla własnego dobra) korzystac wtedy kiedy rzeczywiscie nie podołamy z nauka albo gdy przedmiot jest tak banalny ze mozna olac
Zawsze uważam, że ściągnąć można tylko na 3, na lepszą ocenę trzeba trochę się poduczyć albo skorzystać z korków i dac tym biednym nauczycielom dorobić
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
nom ... gotowce dobra rzecz ... ja już z wprawy wyszedłem ... strasznie się ostatnio denerwuje jak ściągam ... całe ręce mam mokre ... najgorzej jest na lekcjach u "nienormalnych" nauczycieli ... jej tam to ja nawet jak się nauczyłem i nie ściągam to się trochę boje ....
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 10-06-2007, 02:42
Zależy z jakiego przedmiotu. Np. matematyka to ściąga ( i ile można ściągnąć bo tam same liczenie). Inne to korepetycje.
Matmy nie lbię. Muszę jednak zapisac się chyba od wzreśnia na korepetycje.
Ściągać? Czemu nie...:d Często mam ściąge na spr., ale nie oznacza to, że się nie ucze, tylko czasami się przydaje...
_________________ Złe dziewczynki... nie spinają włosów w kucyki, ich ulubioną zabawką jest życie.
Lubią być głośne gdy nie wolno,
Lubią być cicho gdy nie wypada
Nienawidzą świata, a świat je koChA...;]
Zależy czy mi zależy
Jak chcę się czegoś nauczyć, bo chcę, bo mi się to przyda itd. to korki albo proszę o pomoc kogoś.
Ale np. na geografii moja praca polega głównie na ściąganiu ;P
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum