Imię: Olga
Wysłany: 24-04-2006, 14:40 Sąsiedzi :/ :/
Mam zarąbisty problem z sasiadami... mieszkam kur...cze w wiezowcu a większosc bloku to zgryźliwe dziadki. A problem jest taki: CISZA NOCNA JEST PRZECIEZ W MORDEEEE (ZA PRZEPROSZENIEM) OD GODZINY 22 CZY COS OKOŁO TEGO, A JA SŁUCHAM GŁOSNO MUZYKI DAJMY NA TO O 13 A SĄSIAD DZWONI PO POLICJE Kurde co mam zrobic?? Zabic tych dziadów?? Jak im coś nie pasi to niech się wyprowadzą, a pozatym co im do tego, to ja sobie psuję uszy a to że oni nie znają się na muzycy bo nie są w tej erze to nie moja wina.... WON Z MOHEROWYMI BERETAMI!!
_________________ I'm forever blowing bubbles !!
Pretty bubbles in the air !!
UNITED UNITED !!
Ostatnio zmieniony przez Gaara14 24-04-2006, 14:42, w całości zmieniany 1 raz
Uspokój się i wytrzyj nosek. Jakies reguły współzycia w bloku obowiązują.
On nie musi chcieć słuchać Twojej muzyki przez ścianę. Tak samo jak i Ty głośno nastawionego Radia Maryja. Wiec scisz muze (poza tym to jest troche wsiowy zwyczaj nastawiania wiezy tak zeby wszyscy z promienia paruset metrow cie slyszeli) i ciesz się że u ciebie za ścianą nikt nikogo nie bije ani pod tobą nie probuje zamordowac, tak jak jest w moim przypadku.
Hm..wiem jak to jest, jak ktoś często puszcza Ci muzykę nad uchem. Więc moze ścisz ją troszkę i dojdziecie do porozumienia? Ja czytam książke, a sąsiad z góry puszcza mi techno na maksa, więc.. Lecz nie uważam, że to jest powód do zawiadamiania policji.
Imię: Kacper
Wysłany: 25-04-2006, 18:16
Gaara14 napisał/a:
A JA SŁUCHAM GŁOSNO MUZYKI DAJMY NA TO O 13 A SĄSIAD DZWONI PO POLICJE
też bym zadzwonił , mieszkałem w bloku, więc wiem jak to wkur**a jak ktoś słucha głośno muzy, no teraz zresztą też mam takich debilnych sąsiadów zza miedzy, którzy też terroryzują pół okolicy muzą, w dodatku to jest disco polo .
Gaara14 napisał/a:
to ja sobie psuję uszy
naucz się zasad współżycia, nie jesteś sama na tym świecie.
No. Wtedy już sobie głośno muzyki w najbliższym czasie nie posłuchasz.
Gaara14 napisał/a:
WON Z MOHEROWYMI BERETAMI!!
Łojezu. Jakie to nudne ;/
A nie umiesz ciszej słuchać tej muzyki ?
Gaara14 napisał/a:
Jak im coś nie pasi to niech się wyprowadzą,
A może to lepiej ty przeprowadź się do jakiegoś domku, co ?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
tak tak Gabi ma rację, że to wsiowy zwyczaj słuchania muzyki na full . To, że cisza nocna obowiązuje od 22 nie oznacza, że możemy wzajemnie te stosunki sądsiedzkie psuć na siłę.
no ale ja w wieku 15 lat też lubiłam sie polansować z np. 18 L na full w głośnikach <lol>
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
no ale ja w wieku 15 lat też lubiłam sie polansować z np. 18 L na full w głośnikach <lol>
Aleś przykład podała. Niech Cię chudy byk (ukradłem ten tekst)
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Aleś przykład podała. Niech Cię chudy byk (ukradłem ten tekst)
no tak no . jak miałam 15 lat to 'Jak zapomnieć' było mega trendy i wszyscy tego słuchali, więc jak tylko puszczałam to na full to wszyscy wiedzieli, jaka tu freszi laska mieszka
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum