nooo nie wiem
tak się kochają, że z miłości się biją a na klatce było niedawno mnóstwo krwi Nie wiem, czy to mąż uszkodził żonę, czy żonka męża, czy mają może jakieś kontakty z mafią nowohucką jeśli taka istnieje, ale wolę nie wnikać.
Buraki ona, blondi, robi się na polską Mariah Carey.
On, wygląda jak nałogowy słuchacz disco polo, przebojów typu "majteczki w kropeczki".
Zero jakiejkolwiek inteligencji w oczach.
Wiesz, można się z nimi zbratać, zintegrować i zrobić małą imprezkę xDDD jakiegoś typowo polskiego grilla z nocnymi Polaków rozmowami o polityce. U mnie integracja jest niemożliwa.
Jeszcze tacy z dołu mają psiura, który, ile razy przechodzę koło niego, sszczerzy kły i gryzie mnie w nogawki. A obok nich mieszka babka, która ma schizofrenię i zrzuca łyżeczki z balkonu.
Wiesz, jak dobrze się śpiewa do disco polo i innych kokodżambo jak się ma trochę w czubie?
Takk, ja obecnie mieszkam w kamienicy w samym centrum miasta, gdzie mieszka typowa bufonada lub ludzie sprzed II wojny świtowej. Wszystko byłoby pięknie ładnie, tylko, żeby nie gestapoo mieszkające na parterze. Czasami czuję się jak na Alei Szucha.
zamień się, zamień się!!! Boże, jak ja marzę o mieszkaniu w kamienicy!! xD
Wspominałaś coś o przeprowadzce do Krakowa- możemy się zamienić- zamieszkasz w Nowej Hucie a Twoją sąsiadką będzie babka ze schizofrenią, która co 2 dzień będzie przychodziła pożyczać pieniądze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum