juz od tygodnia uzywam samooplacza do twarzy, zdarza sie ze posmaruje sie nim nawet 2-3 razy dziennie, nie wiem dlaczego ale efektow praktycznie nie widac jestem jaka byłam czy ktos moze wie o co tu chodzi czy tego kosmetyku trzeba umiec uzywac a ja nie wiem jak prosze o rady. Jesli chodzi o termin waznosci...sprawdzałam
Imię: Ola
Wysłany: 05-07-2006, 16:04
po pół godziny bycia na słońcu mam całą brązową twarz. korzystaj ze słoneczka! w końcu mamy wakacje!Sama w życiu nie odważyłabym posmarować się samoopalaczem szczególnie na twarzy! Trzeba mieć wprawę do tego bo można się oszpecić (ale nie wiem ile trzyma taki samoopalacz bo nigdy nie uzywałam)
mi też schodzi.. ale jest coś jak kefir a co do samoopalaczy czy solary to jak widze takiego opalonego żelusia to staram się na niego nie patrzeć bo mi się nie dobrze robi.
wiecie co? najlepiej iść na rower czy pokosić trawę bez bluzki, tylko w bokserkach to się lepiej i efektywniej opalisz niz leżąc plackiem na macie czy kocu.
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
Dokładnie, jeżeli już wstydzisz się opalać na słońcu to wstąp do solarium (chociaż doradzałbym tą pierwszą metodę sprawdzoną od setek tysięcy lat, bo i pieniążki w kieszeni i bardziej naturalnie).
Hey! Mam pytanko: Czy balsamy samoopalające (typu DOVE SUMMER GLOV) mogą spowodować jakąś chorobe? Np. Raka?! (coś takiego słyszałam i wole sie dowiedzieć zanim kupie ten balsam)... PISZCIE NA GG NAWET JAK JESTEM NIEDOSTĘPNA!!!
JESZCZE RAZ SIE WAS PYTAM...Czy balsamy samoopalające (typu DOVE SUMMER GLOV) mogą spowodować jakąś chorobe? Np. Raka?! (coś takiego słyszałam i wole sie dowiedzieć zanim kupie ten balsam...:) PISZCIE NA GG NAWET JAK JESTEM NIEDOSTĘPNA!!! TYLKO BARDZO WASZ PROSZE ODPOWIEDZCIE MI NA TO PYTANIE JAK NAJSZYBCIEJ...PA! :*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum