Wysłany: 06-09-2006, 16:58
Napisz do Bravo albo bezpośrednio do Dove dziewczyno.
Z tego co mi wiadomo nikt jeszcze raka- ani od balsamów, ani od zupek w proszku ani od podobno niebezpiecznych pod tym względem plastrów antykoncepcyjnych- nie dostał.
myślę, że już jesteś zarażona. i nie da się tego odwrócić. musisz udać się do lekarza specjalnisty, bo inaczej twoja twarz pokryje się liszajami i zoastaniesz oszpecona na całe życie. i jeśli nie zaczniesz się już leczyć może też złapać przez ten samoopalacz jakąś chorobę weneryczną
a najlepsze jest to że co po niektórzy smarują tylko twarz, a z boku to nienajlepiej wygląda
_________________ Ucze sie ciebie na pamięć niecierpliwymi palcami rozpaczliwie na pamięć. Szeroko zamkniętymi oczami, czytam zachłannie od nowa całego zdanie po zdaniu...
Samoopalacze to najwieksze gow** zostawia plamy i po smarowaniu nim jest sie zoltym, a nie brazowym. Niestety rzadko kto potrafi go nalozyc tak by wygladalo to mniej wiecej naturalnie. Skoro nie widzisz efektow to masz gowniany samoopalacz. Wole samoopalacz w piance, bardziej balsam brazujacy, a najbardziej solarium.
Niestety rzadko kto potrafi go nalozyc tak by wygladalo to mniej wiecej naturalnie.
a ja umiem . ale używam tylko przed jakąś imprezą czy cóś. na mnie słońce nie działa. nie dość, ze mam kły jak wampir to skórka jest niczym śnieg.
jak na moje to można używać, tylko jakiegoś dobrego i... z umiarem!!
Mam tak samo, jasne wlosy, jasna cera i slonce nie chce mnie opalac, a jak juz opali to na czerwono. 2x10minut na bronzerze na solarium i czar pryska mlecznej skory.
a ja mam takie szatynkowo-kasztanowe.
a na solarkę nie chodzę. znaczy się byłam kilka razy, ale nie widziałam większych efektów.
a tak właściwie po co mi opalenizna skoro chodzę zakryta od stóp po szyję ?
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum