Moi rodzice mają volkswagena beetle
tylko, że koloru czerwonego. A podoba mi się i tym samym chciałabym mieć peugota 1007 albo chryslera pt cruiser. Wielki jest, ale mi się podoba:]
alusia, jesli szukasz 911 cabrio, albo cos do tego podobnego to powinnas zagladnac na modele Rinspeeda, a dokladniej ten o nazwie "zaZen"...
ja zas preferuje starsze wozy tak z lat 70, 80, ktore wystepowaly w wyscigach FIA-TC i GTC
choc najbardziej to Caterham Silverseven, Ariel Atom 2, Shelby Cobra 427, Stratopolonez...
z obecnych? Renault Laguna II, Megane II, BMW Alpina B7, seria 7, Z4M, Mercedes SLK AMG i parę innych awangardowych, niekonwencjonalnych w stylu samochodów (tyle ich jest, ze musze przewalic te mniej chciane pod te bardziej pozadane)
_________________ poprzedni opis dotycył dawnej sytuacji politycznej. teraz właściwszy byłby: jak nie sraczka to tarczka...
Na 18 urodziny mojej kolzance z teraz juz bylej klasy kupilismy trabanta, poniewaz jest milosniczka tego auta. Za samo auto zaplacilismy 500zl, a wymagalo remontu jeszcze. Sprowadzony z Poznania zlom w trakcie i po przerobieniu xDD
niestety nie posiadam wlasnego auta, nie ten wiek ale takim realnym marzeniem jest VW Garbus chcialbym miec takiego w kolorze zoltym albo krwista czerwien aaa no i podoba mi sie mercedes 300sl taki z lat 70'.
M6 jest fajne ale jako taki rodzinny samochod.
Ogolnie chcialabym miec 2 samochody jeden sportowy ( BMW Z4 ) a drugi rodzinny ( może być M6 ;P ).
Podoba mi sie tez Ford Puma ( tak na poczatek ;P ) i Mazda RX8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum