ja osobiscie marze o polonezie. jak dla mnie materila dobry do tuningu, lecz trzeba by wywalic wysztskie bebechy i wstawic nowe podzespoly.
jesli mowa o modelu, ktory mam jako marzenie to: Caterham SilverSeven, Shelby Cobra 427 i Ariel Atom2. to byly Kit Cary.
a w calosci to Dodge'a Challengera...
_________________ poprzedni opis dotycył dawnej sytuacji politycznej. teraz właściwszy byłby: jak nie sraczka to tarczka...
Mam ulubioną markę - Porsche, ale ulubionych modeli aut w ogóle to mam dość sporo, długo by tu wymieniać ,
ale z takich bardziej realnych samochodów to np. VW Corrado, Peugeot 206, Ford Fiesta XR2i,
a z mało albo nierealnych np. jakieś Porsche (obojętnie jakie), Volvo albo Saab, Aston Martin
zresztą właściwie prawie każdy samochód można nieźle stuningować (jak się ma na to hajs).
chcialem zauwazyc, ze niektorych samochod sie po prostu nie tuninguje, bo sie psuje stylistyke i wtedy auto staje sie brzydkie, sztuczne, plastikowe, bez polotu. rozumiem wyscigi GTR, ale na ulice Gallardo tuningowac?
a VW Corrado to legenda
do tego doloze Scirocco.
a wiecei, ze te ten pierwszy, tyle,z e wersja VR6, miala takie nastawy zawieszen, ze tylne kolo podzcas zakretu sie unosilo efektownie.
_________________ poprzedni opis dotycył dawnej sytuacji politycznej. teraz właściwszy byłby: jak nie sraczka to tarczka...
Co do tuningu to chodziło mi raczej o to, że nawet z nieciekawego auta zrobić coś niezłego. Wiadomo, że nie wszystko się tuninguje, ja np. jestem przeciwko tuningowi starych samochodów, bo to zabija ich czar. Natomiast są przecież bardzo profesjonalne firmy zajmujące się tuningiem luksusowych marek jak np.AMG i Brabus (Mercedes) albo Ruf, Gemballa (Porsche). I to jest tuning ze smakiem, a poza tym wydobywa wszystkie możliwości z fabrycznie ograniczonego silnika.
Jeśli chodzi o Corrado VR6 to jest zajebiste z silnikiem 2,9, super. Tylko te rachunki na stacji i inne opłaty.
A Sirocco to można nawet chyba dość tanio dostać, też niezłe autko.
no cóz, ja auta narazie nie mam, moja siostra ma VW Vento, niełze autko, 1.9 TDI, 95 KM....................krótko mówiąc, solidny samochód, za rozsądną cenę ;p nikt na razie narzeka
[ Dodano: 03 Kwi 2006 10:03 pm ]
a auto, jakie bym chciał mieć to, hmmmmmmmmmm..........niech pomyśle...jakis Peugeot 206, 307 moze, albo VW Golfik V..........ale i tak wartburg roolez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum