Imię: Jacek
Wiek: 21 Dołączył: 09 Cze 2006 Posty: 156 Skąd: kraj pokoju
Wysłany: 18-06-2006, 23:35
#pi napisał/a:
zycie to choroba, czasem czuje sie lepiej ale zdrowy bede wtedy kiedy je strace
zycie to nie choroba tylko dar! ja kiedys probowalem sie pociac i dziekuje Bogu ze mi sie nie udalo. Od tamtego czasu inaczej patrze na zycie, ciesze sie kazda chwila bo wiem ze gdybym wpore sie nie zorietowal co robie to by mnie juz nie bylo...
_________________ Ojczyzny mojej nie znajdziesz na żadnej mapie, mój dom jest tam gdzie kochają mnie!
zycie to choroba, czasem czuje sie lepiej ale zdrowy bede wtedy kiedy je strace
zycie to nie choroba tylko dar! ja kiedys probowalem sie pociac i dziekuje Bogu ze mi sie nie udalo. Od tamtego czasu inaczej patrze na zycie, ciesze sie kazda chwila bo wiem ze gdybym wpore sie nie zorietowal co robie to by mnie juz nie bylo...
ciezko sie podciac. no wiec czekam na jakies boom w moim zyciu zeby zmienic zdanie
muwiła ze idzie po pociag powiedziałem niech idzie i sie rzuci pod neigo i ze wiem ze tego niezrobi
Jesteś super kolegą O__o
A co, gdyby jednak to zrobiła pod Twoją namową?
Ludzie którzy tak "tylko gadają" najczęściej mają spory problem albo zryte poczucie humoru.
nieposzła by, znam ja od przedszkola i wiem że by nieposzła, porostu chciała zwrucic na siebie uwaga i zbey ktos sie nad nią poużalał
muwiła ze idzie po pociag powiedziałem niech idzie i sie rzuci pod neigo i ze wiem ze tego niezrobi
Jesteś super kolegą O__o
A co, gdyby jednak to zrobiła pod Twoją namową?
Ludzie którzy tak "tylko gadają" najczęściej mają spory problem albo zryte poczucie humoru.
nieposzła by, znam ja od przedszkola i wiem że by nieposzła, porostu chciała zwrucic na siebie uwaga i zbey ktos sie nad nią poużalał
samobojcy maja to do siebie ze chca na siebie zwrocic uwage
samobojcy maja to do siebie ze chca na siebie zwrocic uwage
Bo potrzebują pomocy... I nie wiedzą może jak to okazać...
_________________ "Każdy człowiek, który kiedykolwiek żył, żyje bądź żyć będzie, ma swoją pieśń. Nie jest to pieśń napisana przez kogoś innego. Ma własną melodię, własne słowa. Niewielu ludziom przypadło w udziale zaśpiewać swą pieśń. Większość z nas obawia się, że nasz głos nie zdołałby oddać jej uroku albo że słowa są zbyt błahe, zbyt uczciwe, zbyt banalne. Zamiast więc śpiewać swe pieśni, ludzie je przeżywają."
skoro chciala zwrocic uwage potrzebowala pomocy, byla zdesperowana, a wiec mogla to zrobic. to ze ja zna nie znaczy ze mogl miec calkowita pewnosc. wiekszosc samobojcow swoim czynem zaskakuje najblizszych
Ostatnio zmieniony przez #pi 19-06-2006, 15:11, w całości zmieniany 1 raz
Zbaczcie prawie 500 odpowiedzi w tym temacie, i niech mi ktoś powie że Polacy nie są pomocni;P
widzisz co innego mowic o tym na forum, "w warunkach labolatoryjnych" a co innego w realu. normalnie raczej nikt nie opowiada o swoich probach czy tez myslach jakiemus szerszemu gronu. wiec szersze grono sie nie wykazuje. ale ten temat poruszyl wielu ludzi i dobrze.
Imię: Kuba
Wysłany: 19-06-2006, 19:13
Cytat:
Samobójstwo...
Ale wy, ludzie, macie pogrzane pomysły. W ten sposób krzywdzicie nie siebie, ale bliskich sobie (pomyślcie o chłopaku/dziewczynia, ojcu, matce, rodzeństwie, znajomych...)
Nie rozumiem was (tj tych, którzy chcą posłać samego siebie do piachu)
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Nie rozumiem was (tj tych, którzy chcą posłać samego siebie do piachu)
wiec jestes szczescliwym czlowiekiem ktory ceni sobie zycie i... kocha bliskich. ale nie zapominaj ze samobojca jest w danym momencie w takim stanie ze nie moze sobie ze wszystkim poradzic i wg wielu nie dziala racjonalnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum