czy jest ktoś na tym forum... kto... czuje się źle wśród ludzi, którzy go otaczają ?
Nie. Jestem wolnym czlowiekiem i taka sobie dobieram ludzi/tudziez oni dobieraja sobie mua, ze opcja zle sie czuc jest wylaczona. Selekcjonuje jednak tych ktorych dopuszczam w swoje otoczenie. Dzieki czemu otacza mnie grupa bardzo wartosciowych, dobrych porzadnych ludzi wokol ktrych bardzo dobrze sie czuje i na ktorych moge polegac
Cytat:
ja takk !!
moje kondolncje..
Cytat:
i chciałabym się stąd wynieść...
Masz dwa wyjscia. Albo skoczysz pod tramwaj albo zaczniesz dobierac sobie wlasciwych ludzi zamiast tylko narzekac.
Cytat:
naprawdę...
Chcesz przekonac nas czy siebie??
Cytat:
oni sobie sami w swoich ograniczonych główkach tworzą mój wizerunek...
a nie mają o mnie pojęcia...
ohohoho.. a Ty sama tak nie postepujesz??? Nie oceniasz ludzi na podstawie ich zachowania? Nie wysuwasz hipotez jacy moga byc? Nie zapamietujesz selektywnie? Zanim innym cos zarzucisz pomysl jak sama takich samych innych jaka Ty jestes dla kogos Ty oceniasz..
Cytat:
bo nie rozmawiam z ludźmi o tym co mi siedzi głęboko... o tam... w sercu..
Tu masz moje najsczersze wyrazy kondolencji. Ze trzymasz to dla siebie, ze nie masz nikogo komu mozesz to powiedziec, pogadac. Baaaardzo mi Cie szkoda.
Cytat:
ja nie wiem...
kiedyś to mnie drażniło...
ale teraz robi mi się przykro...
że ludzie właśnie tak mnie widzą...
bo oni nie mają o mnie pojęcia... nic nie wiedzą !!
A jak Cie maja widziec jak ich nie dopuszczasz do siebie???? Zastanow sie. Oczekujesz od nich bardzo wiele a sama nic nie dajsz i jeszcze jedziesz po nich. Daleko idaca glupota..
Cytat:
to chore...
Dokładnie. Lepiej juz dzis zacznij sie leczyc bo niebawem bedzie za pozno.
Cytat:
rozpieszczona... udaje... wymyśla...
Z niczego sie to nie bierze. Nawet jesli to pozory to cos musialo ich na taki wlasnie tor nakierowac.
Cytat:
a ja tyram... takie mam ciężkie życie...
a ona co ?
a ona siedzi tylko... i niszczy... wszystko...
Kto jest kim w tym fragmencie???? Kim jest ona, kot mowi o tyraniu? Ona to Ty a tyra mama?
Cytat:
tego się własnie dowiedziałam ostatnio !!
Tak to sobie zinterpretowalas ostatnio ku woli uscislenia.
Mam wielu fajnych znajomych, z którymi mogę gadać całymi dniami. Mam też oczywiście chłopaka, którego bardzo koffam , ale jest jedna taka bardzo niemiła osóbka (niestety w mojej klasie), która wkurza mnie na maxa. Od dłuższego czasu nie zwracam na nią uwagi, mam ją gdzieś, przez co ona tylko mnie obgaduje, ale wisi mi to.
miałam wielu znajomych , byłma lubiana itd. az pokóuciłam sie z jednym chłopakiem-popularnym w "towarzystwie" i doszło do tego ze on wygłasza na mój temat opinie innym osobom które nawte mnie nie znaja i tak właśnie w oczach osób których nawet osobiście nie znam jestem "Popier***" Czasami przez jedna osobe można stracic sympatie wielu innych ale mam tez przyjaciół którzy mnie wspieraja. I RODZINE. i myśle ze taka.jedna.Olka troche przesadza. bo tez nie jestem w najlepszej sytuacji ale przeciez sie nie poddam bo tym samym dam satysfakcje osobom które mnie NIENAWIDZA !! ;D
_________________ '...nie wiem co kocham bardziej,
Ciebie, czy tęsknotę za Tobą...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum