ludzie zazwyczaj przyczepiają sie do osób których nie znają, do tych którzy stoją z boku i uwarzają że nikomu nie przeszkadzają. nie znają cię ale chcą coś o tobie wiedzieć więc snują domysły. daj im sie poznać
Psychol. Probowalam mu to uswiadomic. Dowiedzialam sie ze jestem zapatrzona w siebie, egoistyczna, zawsze mysle ze mam racje i jestem bez serca. w smumie nic nowego.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Ja nie jestem kurwą. Ale jestem zła. I spotka mnie kiedys to samo. I bede tego zalowac, ale jego juz nie bedzie. i wtedy zobacze. o. i sie zabije na motorze. on, a nie ja. albo jego zabija. albo ja sie wkurwie i go zabije. Doprowadza mnie do skrajnego wkurwienia. potne sie. o.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 21-03-2007, 16:57
jakkolwiek tez mi raz jeden były nie dawał spokoju, nie pomagało spie*rdalaj itd. Zaczełam udawać wtedy różowa laske(on miał na takie uczulenie),która zachwyca się łysymi facetami z super furami, w sumie racja że pastwiłam się nad nim psychicznie,ale nie wytrzymał napięcia i w końcu odpuścił.Choc tez było cięzko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum