Kiedyś tańczyłam.
Znam wszystkie tańce towarzyskie, chociaż ze stantartowymi gorzej sobie radzę niż z latynowskimi..
Już nie tańcze, bo mój partner zrezygnował.
Ale polecam.
Taniec odpręża, zwiększa pewność siebie i uczy akceptacji.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
a ja nie umiem tańczyć a Salsa wydaje m się strasznie trudnym tancem ...
a gdzie tam mi sie tez tak wydawalo...nie tanczylam nigdy takich tancow ale jak poszlam na warsztaty to okazalo sie ze jest bardzo prosta i naprawde szybko mozna sie w nia "wkrecic"
Imię: Marcin
Wysłany: 02-08-2006, 12:51
Ja trenuje Taniec Towarzyski do dłuższego czasu i polecam wszystkim!! Szkoda tylko ze to taka ciężka praca!! Nie dawno wróciłem z obozu tanecznego i jestem wykończony!! Ale warto było!! Jeszcze raz namawiam wszystkich do uprawiania tego sportu!!
_________________ Ludzie oczekuja odemnie wielu zeczy wiekszosci nie otrzymuja nie da sie zprzeczyc ja bede wiezyc bede grzeszyc bede cudze dusze leczyc i kaleczyc jest we mnie tyle samo ukojenia co wkurwienia ja zmieniajac sie nie zmieniam jak wrazenia (L) .... (L) dla wszystkich zagubionych gosci witam was w rzeczywistosci
Zupełnie inaczej. Ściągnij sobie kilka kawałków Marca Anthony'ego i spróbuj poskakać do tego pogo xD W salsie pracujesz głównie bioderkami
Pogowałam przedwczoraj. Nic mi się nie stało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum