Szynka, pędy bambusa z puszki, seler z puszki, ananas z puszki, por sparzony i majonez. Robota jest jedynie z porem.
Pokroić wszystko, wymieszać z majonezem i gotowe. ^^ Można dodać żółty ser.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Jeśli lubisz sałatki z tuńczykiem to w miarę szybko robi się sałatkę z:
- tuńczyka w sosie własnym
- czerwonej fasoli
- kukurydzy
- ogórka konserwowego
oczywiście doprawione wg uznania + majonez....jest szybka do zrobienia i mi osobiście bardzo smakuje.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Wypróbuję sałatki Darn i Elektronicznej, bo przy krojeniu pora zawsze płaczę Pory są paskudne.
I3ziko, kapusta kiszona zajebista. Ja, biedne dziecko z akademika nie zaznałam jej uroków od wakacji. Wyslij mi kapusty z szikago, do akademika nr. 5, ul. Wyspiańskiego
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
ja kupuje taka importowana z polski, pakują świeża kapuchę do słoików i na statek... zanim dopłynie przez ocean to już jest kiszona... tak se to wyobrażam przynajmniej.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum