Z okazji jakże podniosłej <wstać> chciałabym poinformować jakoby nasz trollek ^^ Sakura miała dzisiaj urodziny, bodajże 17-naste. Jak się pomyliłam to mnie nie bij - mam mózg wyżarty od syropu.
Nakłaniam was kochani gorąco do składania życzeń.
Ja osobiście, uroczyście i z całego mego serca życzę Ci Kamilo dużo: wina, wina, piwa i wina, wódki (Sake może być), jakiś głupich akcji z Moherą i w ogóle tam zdrowia też możesz mieć dużo. I wszystkich radości, miłości, pomyślności, szczęścia itp. I uśmiechu na każdy dzie, nawet dwóch i spełnienia marzeń.
I żebyśmy się na zlocie napierniczyły
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Z okazji jakże podniosłej <wstać> chciałabym poinformować jakoby nasz trollek ^^ Sakura miała dzisiaj urodziny, bodajże 17-naste. Jak się pomyliłam to mnie nie bij - mam mózg wyżarty od syropu.
Nakłaniam was kochani gorąco do składania życzeń.
Ja osobiście, uroczyście i z całego mego serca życzę Ci Kamilo dużo: wina, wina, piwa i wina, wódki (Sake może być), jakiś głupich akcji z Moherą i w ogóle tam zdrowia też możesz mieć dużo. I wszystkich radości, miłości, pomyślności, szczęścia itp. I uśmiechu na każdy dzie, nawet dwóch i spełnienia marzeń.
I żebyśmy się na zlocie napierniczyły
Ala, ale Ty jesteś koffana^^ Dziękuję. Wzruszyłam się ;P Tak, to już 17 lat, ale ze mnie stara du*pa xD A tak w ogóle, to chciałabym wszystkim podziękować...wszystkim użytkownikom za to, że mnie koffacie, mojej mamie za ciepło rodzinne, mojemu ojcu za darcie mordy na mnie, mojemu dziadkowi za dawanie mi renty i za opowieści ze swojej młodości, Moherowi za wyrozumiałość i za przyjaźń, Michałowi za zrujnowane życie, mojemu psu za dobre lizanie stóp, mojemu kotu Sakurze za to, że tak ładnie mruczy, jak mnie widzi... Dziękóweczka sKaRbEńKi :* <lol>
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 03-03-2007, 09:55
W tym pięknym dniu za pewne dostaniesz tysiące życzeń. Te pewnie nie będę się jakoś wyrózniały spośród innych. Ale wiedz, że płyną z głębi mojego serducha.
Życzę Ci podogy ducha, spełnienia marzeń, sukcesów w szkole jak i w życiu osobistym, niech usmiech zawsze gości na Twojej twarzy. łooo i nie wiem co jeszcze ;*
Z okazji Twoich urodzin włączam do mojego słownika alterkańskiego przymiotnik "skurzasty" tudzież "sakurski"
Raduje się Ty?
Jeżeli "sakurski" oznacza "jedyny w swoim rodzaju", raduję się także niezmiernie ;D
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum