Jak znajde to zapodam te troche bardziej dopracowane
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Pierwszy mi się szczególnie podoba. Niby zwykły tribal, a jednak dostrzegam tam jakiegoś ptaszka. Nie wiem czy to zamierzone czy nie, ale w każdym razie fajnie wyszło.
Miał być ptaszek, ale zabrakło hirstorii... i później nie wróciłem już do tego
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Pierwszy mi się szczególnie podoba. Niby zwykły tribal, a jednak dostrzegam tam jakiegoś ptaszka. Nie wiem czy to zamierzone czy nie, ale w każdym razie fajnie wyszło.
Nic za darmo... joke. Nie no, spoko. Jak będe miał chwile to coś wrzuce.
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Nie da rady... jeśli o to chodzi to jestem beztalencie jakich mało. Wyobraźnie porzestrzenną mam, ale ołówkiem posługuję się jak piekarz młotkiem i dłutem.
[ Dodano: 22 Sty 2006 12:56 pm ]
A wogóle to co to jest trójwymiar kartkowany? O_o
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
to neologizm trojwymiar, jak wiesz, masz albo w rzeczywistosci tej, w ktorej parkuja samochody na polu albo tej, w ktorej te wozy tworzysz kartkowany to taki, ktory rysujesz czyli nie 3d a 2d.
Aha, czyli zwykły szkic? Nie przejdzie... tylko czrny cienkopis.
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Oryginalnie namalowane przez Wyspiańskiego, ale mi sie spodobalo to też namalowałam. Troszkę się różni od oryginału, ale wybaczcie, że poniosła mnie wyobraznia
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum