boże dziewczyno, nie wolno trzymać rybek w kuli to już jest zabronione!!!
Rybki w kuli dostają do bani, mogą nawet oślepnąć, mieć problemy z błonnikiem. To jest dla nich męczarnia!!!
Ja nie lubię rybek..
Uważam, że najfajniejsze są psy..
a rybki?
nie chcę nikogo urazić, ale taka rybka dosyć dziwna jest..
tylko sobie pływa, cicha, patrzy tak "bez wyrazu"
Moja rybka ładnie wyglada w kuli w łazience, pomaranczowa, pasuje do otoczenia. Mialam akwarium - duzo roboty, multum rybek, filtry,zywe roslinki, glonojady, skalaray, mieczyki, gupiki,miedziki i duzo roboty. A rybka w kuli jest wygodna i narazie swietnie sie trzyma, a mam ją 4 lata
boże dziewczyno, nie wolno trzymać rybek w kuli to już jest zabronione!!!
Rybki w kuli dostają do bani, mogą nawet oślepnąć, mieć problemy z błonnikiem. To jest dla nich męczarnia!!!
pierwsze słyszę, jesli jest to zabronione to czemu sprzedają welonki albo bojowniki w kulach?
tak sobie myślę, może i ja zdrcyduję sie na rybkę. podobają mi sie w kulach alle tak, podobno to zabronione, bo ryba musi pływać w kółko i dostaje wiksy. ja osobiście tego nie rozumiem, ale cóż.
moja ciocia od września ma akwarium, duże, z "bajerami". bardzo ładnie się prezentuje we wnęce pomiędzy salonem a korytarzem. gustowna dekoracja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum