co sadzicie o rudych dziewczynach?? ja osobiscie jestem blondynka ale farbuje sie henną na rudy bo uwarzam ze jest suuuper!! moi znajomi mowia ze rude dziewczyny dziela sie na totalne "pasztety" i skonczone pieknosci a wy co o tym kolorze wlosów sądzicie?? jestem ciekawa opinii
rude dziewczyny dziela sie na totalne "pasztety" i skonczone pieknosci a wy co o tym kolorze wlosów sądzicie?
Sądze, iż ta teoria jest do dupy. Sądze też, że wszystko zależy od innych walorów dziewczyny.
Osobiście denerwuje mnie jak dziewczyna się farbuje. Pure Nature rlz.
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
henną? ja myślałam, że z tego to tatuaże są :-P hehehhe
Ja jestem brunetką, tzn byłam blondynką, ale włosy strasznie mi ściemniały od słońca... a obecnie jestem hmm... tzn mam pofarbowane włosy na złotą miedź ;-D pod słońce rzeczywiście wygląda jak rudy, ale uważam, że nie wyglądam najgorsze. No i do rudych dziewczyn z natury nic nie mam
_________________ "bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart ..."
Hehe... nie wiem jak inne osoby, ale ja na stałe włosów nie pofarbowałam.. Biorę się tylko za szamponetki i to w okresie wolnym od szkoły. Zwykłymi farbami nie będę sobie psuła włosów... heheh podobnie jak małe, rude też jest śliczne na swój sposób
ja nic do rudych nie mam. Jeśli komuś pasuje taki kolr to niech się na taki farbuje.
Bardzo często rudowłose dziewczyny są bardzo ładne. I poza tym wyróżniaja się w tłumie blondynek i brunetek
Tak, chociaz muszę przyznac, że z rudymi to zawyczaj mam tak, ze albo mi się bardzo podobają albo mi się w ogóle nie podobają. Zadko się zdarzą, ze jakas rudowłosa osoba podoba mi się średnio.
Rude podobno fałszywe, ale to kolejny stereotyp, którym się nie będę kierował. Osobiście znam tylko kilka dziewczyn o rudych włosach i myślę, że nie można rudych wrzucić do jednego wora typu "brzydkie" czy "ładne" czy "głupie" czy "mądre" - są różnorodne
Kolor włosów o niczym nie świadczy właściwie...jedynie wyróżnia...a rudy rzuca się w oczy, więc gdy patrzy się na więskza grupe ludzi, ruda zawsze będzie wydawała się 'inna'/ciekawsza...ale nic poza tym...przecież to tylko wygląd;-)
Ja mam obecnie cos a`la miedz.. bo miałam farbowane na złota miedź, ale chyba nie jest tak źle... Ja też znam rude dziewczyny i wcale nie są głupie lub brzydkie.. a no i jak jest jakaś dziewczyna z rudymi włosami to przeważnie ma do tego piegi.. a piegi też dodają niektórym uroku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum