Mg to miał być mój qmpel a gramy w Vampire'a, mam podręcznik i karte postaci... generator rzutów też mam
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
W D&D to chyba każdy grał... A w jakich realiach jest ten cyberpunk?
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ja też chciałbym się dołączyć do gry, tylko jest mały problem. Otóż ostatni raz kontakt z RPG (i do tego sporadyczny) miałem w podstawówce, a to było wieeeki temu. I dlatego nazywam siebie nowicjuszem. Czy mógłbym się dołączyć?
Mógłbym dostać podręcznik i kartę postaci?
Zależy czy MG bedziemy mieli... podreczniki dostaną wszyscy, którzy grają.
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Najpierw trzeba się dogadać ogólnie na jakim systemie gramy. Ja osobiście proponuje Warhammer. Jeżeli MG weźnie się za story telling dobrzxe, to mozę z tego niezła sesja wyjść. Proszę mnie wpisać na liste grających.
Ja chce Vampire'a... ale co nam z tego jak MG nie mogę dorwać. W ostateczności ja moge poprowadzić, ale wolałbym nie. Z Warhammerem sie jeszcze jako tako nie spotkałem...
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Ja chce Vampire'a... ale co nam z tego jak MG nie mogę dorwać. W ostateczności ja moge poprowadzić, ale wolałbym nie. Z Warhammerem sie jeszcze jako tako nie spotkałem...
Gra,y w Vampira Od warhamera normalnego zaczynałem przygode z rpg, mam nawet podrecznik po pl, ale i tak lecimy w Vampira bo nigdy nie grałem A kto się nie zgodzi to ban
Ci co grają: Pdawać po kolei swoje maile to prześle... pojutrze zagramy każdy stworzy swoją postać. Podręczniki jutro wyśle. Wychodzi na to, że ja bede MG Zgadamy się na jakiąś godzine GG też podajcie. Moje to 1433197.
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum