Nie lepiej w Vapmpire'a??? Mam podręcznik w pdfie. Moge podesłać jakby wyszło
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ja sie zastanowie, ale co nam z tego jak MG nie ma... ja nie mam odpowiednio twórczego myślenia Przydałby się ktoś
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Chyba mam pewną osobę... Qmpel, na tym forum jest jako Mori. Sie spytam przy okazji...
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
To co? Cicha i Kriczer grają? Dobrze się zapowiada... będziemy chyba dobrego MG mieli...
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum