Szopen, nie wiesz co tracisz, nocne sesje przewyższają te dzienne o całe lata świetlne. Zwłaszcza jeśli grasz w jakiś mroczny system, właśnie taki jakim jest Cyberpunk. A co do Cybera to był to mój pierwszy system jaki ja kupiłem i jeszcze nigdy tego zakupu nie żałowałem gdyż ta gra jest warta zakupu. Ale oczywiście wszystko zależy od Twoich preferencji, bo np. jeśli lubisz fantasy a świat cyber pociąga Cię tylko trochę to lepiej sobie daruj. Ja jestem zagorzałym fanem świata przedstawionego w "Blade Runner" i w książkach Gibsona (tak na marginesie to bardzo je polecam gdyż są świetne).
Masz neta to poco masz kupowac cale ksiegi? najlepszy sposob to pozyczac od kumpli i kserowac lub skanowac co potrzeba, bo w koncu poco wydawac kase podwojnie? my tak robimy albo z neta lub ksero, prosto, tanio i dobrze bo niema praktycznie roznicy
Imię: Nieważne:P
Wysłany: 29-08-2005, 21:17
Ludzie widze ze sporo osob pisze ze zagraliby sobie...wlasnie z kilkoma kumplami stworzylismy forum (po czesci sesyjne wlasnie) i zamierzam przeprowadzic sesje dla poczatkujacych ....zaawansowani tez nie beda sie nudzic ......forum sie dopiero rozwija i nie ma w nim zbyt wiele ...pracujemy zreszta nad autorskim systemem RPG....jezeli ktos chce zagrac to niech napisze mi pw albo na gg niech sie zglosi....zapraszam....
Ja od 6-ciu lat gram w Dnd(ponad 3 mistrzuje) owinalem tez sie wokol systemu SW(i d6 ,i d20)oraz Vampira i War'a
Wysłany: 30-08-2005, 11:32
narazie chcemy uniknac zasypu nowych odwiedzajacych ,poniewaz nawet niektore skrypty sa jeszcze w fazach testu ,i brakuje nam kilku rzeczy(czesc teamu jest nieobecna)......chcielismy zamiast czekac i sie nudzic pograc troche(ale mamy zbyt malo osob) ,dlatego tu napisalem.....chcemy po prostu do wykonczenia kilku elementow i przeniesienia na globalna domene poczekac z reklamowaniem forum.....
O skinie zapomniałeś... trzeba jakiś ciekawy skin wykonać.
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
nie no spoko... Jak ruszycie, to koniecznie daj znać, z chęcią wezmę udział w takich online'nowych sesjach, szczególnie, że w realu nigdy nie miałem okazji
Wysłany: 30-08-2005, 23:30
zeby cos pograc jest juz wszystko gotowe....chodzilo nam tylko o fakt ze skoro ruszac bedziemy na globalu za niedlugo to nie ma po co reklamowac forum narazie za bardzo...tj. mowilem chcacych grac prosze o kontakt i mozemy zaczynac w kazdej chwili........
A ty Shaezarrku sie tak o skina nie rzucaj bo:
1)masz mi w tym pomoc ,a pomocy nie zauwarzono(zreszta jak ci tak pilno mozesz juz zaczac tego skina),
2)nie mam na czym pracowac
3)mamy troszke czasu i sie wyrobimy(przeciez wiesz ze jestem terminowy...no moze poza pisaniem regulaminu XD ,ale to tez zrobie...)
Ja też całkiem długo grałem w D&D, a przedtem w jakieś prostsze systemy "domowe"
Co do onlinowych sesji: bardzo ciekawy pomysł, już z kumplami kiedyś myśleliśmy o tym ale nie znaleźliśmy nic takiego, co by odpowiadało naszym oczekiwaniom. Chętnie się do was przyłącze i zobacze ocb
_________________ "Impossible is nothing" "...Who wants to be alone...?
Somehow you got no choice..."
PS. Mori nie nazywaj mnie Shaezaarkiem, bo sam skina będziesz robił, a i tak ci sie nie uda bo nie masz na czym a ja sprytnie zapomnę ci tego dać...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Wysłany: 01-09-2005, 22:20
wlasnie sciaglem 34% photoshopa cs'a 9.0 ...wiec idz sie udlaw Shaezaarku:P............
wiec jezeliscie tacy chetni to powysylam wam przez pw linki do forum.........ale to jutro...dzis juz leciec musze.......
ja ,,gralam,, raz w rpg pare lat temu
no i bylam Elfka i jak byla sytuacja ze bylam w niejakiej karczmie,to jakis wymyslony krasnolud gadal cos zlosliwego na temat elfow to mu dalam z liscia no i kolega (mistrz gry) rzucal kosciami czy mi odda za tego liscia czy nie
no ale wyszlo na to ze nie oddal mi
no a gralam u kolegi w domQ
_________________ " And it's such a miracle that you and me are still good friends " - Cool
"Those who wish to Follow Me,my ghetto gospel, I welcome with my hands...and the red sun sinks at last into the hills of gold and peace to this young warrior without the sound of guns"- Ghetto Gospel
Pół-elfy RULEZ . Inteligentni samotnicy z zasadami , nie podporządkowujący się nikomu , działające na własną reke ... kocham ta rase . Miałem maga , druida a teraz mam zamiar zrobic sobie kapłana w D&D . Z RPG na kompa to Morrowing , Gothic I i II , Baldur's Gate , Icewind Dale , Sacred (ale to bardziej hack and slash ) oraz Apostołowie II
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum