napewno sie z tego wyliżesz...z czasem przestanie boleć...poznasz kogos innego...a póki co znajdz sobie jakąś nowa pasje zeby nie mieć czasu o nim myśleć...
Prawda , ale czy to co czuła do niego mogło by wrócić.. ??
Czy miłość mogłaby wrócić ?
Zawsze jest możliwość, że jeśli jest to prawdziwa miłość to po pewnym okresie czasu to uczucie wróci. Mówi się "stara miłość nie rdzewieje".
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
CZy uczucie może wrócić, zapewne tak ale jeśli ktoś raz nas zawiedzie cięzko jest jednak zaufać po raz kolejny ,a czy miłość bez zaufania może istnieć?hmm...
Chyba to czy związać się po raz drugi czy nie z tą samą osobą trzeba rozważać na poszczególnych przypadkach, bo każda sytuacja jest inna i nie da się jej podciągnąć pod ogólną zasadę.
_________________ Karolinka20
underground89 [Usunięty]
Wysłany: 15-07-2006, 19:20
anitkaa13 napisał/a:
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.
To prawda i ja się do tego stosuję. Uważaj na przyszłość ;*
Jeej.. Ja też się rozstałam z chłopakiem. Tzn. on ze mną. Bardzo chcę z nim być, ale co mam poradzić? Wszyscy mi mówią, że zapomnę.. Tylko jedna osoba, której naprawde ufam, powiedziała, że tego się nigdy nie zapomina.. i nawet po roku, dwóch, można ciągle przez to płakać..
Ja i mój były mówimy, że kiedyś na pewno do siebie wrócimy. Mam nadzieję, że to nie są tylko puste słowa.
anitkaa13 napisał/a:
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.
ale rzeka nigdy nie jest taka sama
Do trzech raz sztuka
Myślę, że jeśli dwie osoby się kochają to mogą próbować ile wlezie ;]
Myślę, że w naszym pięknym życiu wiele się może zdarzyć. Wystarczy wielka miłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum