witam mam wielka prozbe mam na jutro napisac rozprawke na temat fantomy współczesnej młodziezy ale jakos nie moge sie z tym dac rady. Szukałem juz na googlach, ale nie moge tego znalesc czy mogłby ktos mi napisac rozprawke na dzis wieczor z gory dziekuje za pomoc jak by co to moje gg 3064464
no własnie niewiem tyle tylko nam babka z polskiego powiedziała
[ Dodano: 08 Paź 2006 12:27 pm ]
-fantomy wspułczesnej młodziezy
bardzo bym prosił o napisanie tej rozprawki bo jestem w 3gim a mam słabe oceny i jak każdy wie ze najwazniejsze sa oceny z 3 gim zeby dostac sie do dobrej szkoły
Na poniedziałek?
Jeśli nie, to spytaj o które znaczenie słowa chodzi.
Możliwe że chodzi o to, czego boi się współczesna młodzież... -_-"
aha- i użyj słownika ortograficznego:
Rafał1991 napisał/a:
wspułczesnej
Rafał1991 napisał/a:
bardzo bym prosił o napisanie tej rozprawki bo jestem w 3gim a mam słabe oceny i jak każdy wie ze najwazniejsze sa oceny z 3 gim zeby dostac sie do dobrej szkoły
Słuchaj, liczysz na to że również DOBRE liceum przebrniesz w ten właśnie sposób, wysługując się innymi?
Wysłany: 08-10-2006, 12:11
Rafał1991, zamiast siedziec na necie wez sie do roboty, nikt za ciebie nie bedzie pisal rozprawek, popros o pomoc mame babcie kolezanke chłopaka czy kogo tam chcesz ale nie wymagaj od nikogo pisania za ciebie wypracowań tym bardziej że nie umiesz nawet wyjaśnic tematu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum