_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Chłopak cały czas pracuje. Widuje go tylko w niedziele tak naprawdę.
ehh...
Ja skończyłam rwać wiśnie a teraz to nie wiem , może nad morze wyjade na jakieś 2 dni.
Ogólnie czekam na placek
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Ja też pracuję ale póki co za darmo, mając już w zanadrzu piękny wpis do CV o treści "współpraca z Gazetą W."
Uczę się jednak pisać teksty internetowe, i może już we wrześniu będą z tego jakieś pieniądze.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
Tą pracę znalazłaś przez neta?
Też zastanawiałam się nad wyjazdem do Danii, tam się jeszcze w miarę opłaca jechać, w obecnych realiach.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum