Nie, tacy nie. Czytaj ze zrozumieniem, a wyjdziesz na ludzi.
ok, bo doszukalem sie podtekstu do mnie, ale widocznie sie pomylilem.
fobia napisał/a:
Niczego innego nie pragnę. Nie popełniaj więc mich błędów i nie daj d**** odpoczywać.
w twoich opowiesciach twoja d*** nigdy nie odpoczywala... czemu teraz mowisz inaczej?
fobia napisał/a:
Boisz się tego, co nie jest straszne, masz zaburzenia bodźców zewnętrznych. Przyznaj się, bierzesz narkotyki?
Strach - silna przykra emocja o charakterze wrodzonym, pojawiająca się w sytuacjach realnego zagrożenia. Wrodzoną reakcją organizmu w takiej sytuacji jest odruch ucieczki.
Skoro zostalem sam w domu a Ty okreslasz siebie jako
fobia napisał/a:
Majkel Dżekson.
to mam prawo sie bac. zadne zaburzenia bodzcow zanetrznych nie wchodza tu w gre.
fobia napisał/a:
Mieszkamy w jednym domu? Tata?!
skoro tak sadzisz.
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Imię: Albert Fish
Wysłany: 22-02-2008, 07:55
Carrot napisał/a:
ok, bo doszukalem sie podtekstu do mnie, ale widocznie sie pomylilem.
Tak, to całkiem możliwe.
Carrot napisał/a:
Skoro zostalem sam w domu a Ty okreslasz siebie jako
Majkel Dżekson.
to mam prawo sie bac. zadne zaburzenia bodzcow zanetrznych nie wchodza tu w gre.
Boisz się Majkela Dżeksona? Może jednak zaburzenia?
Carrot napisał/a:
skoro tak sadzisz.
No bo jak inaczej moglibyśmy w jednej chwili zagrać razem w filmie? Ja jestem u siebie, więc wydedukowałem, że skoro tak twierdzisz, to musisz być w moim domu. Proste.
Imię: Albert Fish
Wysłany: 22-02-2008, 20:05
Cytat:
Fobia szkoda ze ciebie nie wyskrobali jak to dziecko w cieszynie przez przypadek
Też czasem żałuję, jak czytam posty półmózgich trzynastolatków, którzy w przerwach między wyciskaniem pryszczy na dupie, a namiętną masturbacją przed zdjęciem siostry, udają inteligentnych. Zapewne wiesz o czym mówię.
Cytat:
jedna feministka mnie czy co ty tam jestes
Jestem feministą, to fakt. Wręcz męską, szowinistyczną świnią.
Też czasem żałuję, jak czytam posty półmózgich trzynastolatków, którzy w przerwach między wyciskaniem pryszczy na d****, a namiętną masturbacją przed zdjęciem siostry, udają inteligentnych. Zapewne wiesz o czym mówię
pewnie o tym co sam robileś. Ja nie musze udawac inteligentnego w przeciwienstwie do ciebie
Cytat:
Jestem feministą, to fakt. Wręcz męską, szowinistyczną świnią.
Boisz się Majkela Dżeksona? Może jednak zaburzenia?
Kazdy sie czegos boi... jedni wysokosci inni pajakow. Ja Majkela.
fobia napisał/a:
No bo jak inaczej moglibyśmy w jednej chwili zagrać razem w filmie? Ja jestem u siebie, więc wydedukowałem, że skoro tak twierdzisz, to musisz być w moim domu. Proste.
dzisiejsza technologia pozwala na porozumiewanie sie na dalekim dystansie, wiec jeden film moze byc krecony na 2 kontynentach naraz, nie widze w tym zadnego problemu.
Kaspian napisał/a:
jedna feministka mnie czy co ty tam jestes
mlody, fobia to chlopak ;P tak dla scislosci tylko mowie
Gabi napisał/a:
Marnujecie swój czas.
Ziew.
Zauwazylem to... ;P ale skoro niektorzy nie maja nic inteligetnego do powiedzenia to gadaja bez sensu. a ja z nudow im odpisuje
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum