_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Co z tego, że zaczęły się ferie?
Co z tego, że mogę spac do południa?
Co z tego, że nie będę musiała się narazie uczyc?
Jak i tak mam ku*** humor zje****?! Jak zwykle! I żeby to jeszcze był jakiś dobry powód, ale nie! Oni są beznadziejni!!
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
A widzieliscie nową zabawę na stronce ?
Ludzie tam wypisuja miejsca w ktore chcieliby sie przeniesc
niektore wpisy sa bardzo interesujace....nawet rzeklbym że 'takie ten'
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum