Imię: Kuba
Wysłany: 22-08-2006, 15:55
hehe, no pewnie Tylko że był wyjątek. Koleżanka zagadała do mnie na GG a ja się jej pytam czy myślała już o uprawianiu seksu Powiedziała tylko: "Pozostawmy to bez komentarza" i nie gadaliśmy puki nie zmieniłem tematu
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
_________________ Ucze sie ciebie na pamięć niecierpliwymi palcami rozpaczliwie na pamięć. Szeroko zamkniętymi oczami, czytam zachłannie od nowa całego zdanie po zdaniu...
Imię: Michał
Wysłany: 24-08-2006, 21:18
moglbym gadac o tym z moja druga polowka godzinami niekonczacy sie temat na dodatek z nikim mi sie lepiej nie gada o tym w koncu z kim mozna lepiej niz ze swoja dziewczyna/chlopakiem
Ostatnio zmieniony przez michau 24-08-2006, 21:19, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 24-08-2006, 22:10
To ja sie moze wypowiem jako dziewczyna Dla mnie lepiej jest jak sie o tym porozmawia a nie od rauz dziala, wiem czego sie moge spodziewac, chlopak wie na co mu pozwalam, co mi sie podoba a co nie etc. Mysle ze trzeba miec jakies wyczucie tez jesli o to chodzi
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
nie bo jak zapytałem się jej kiedys czy ja podnieca krististiano ronaldo to powiedeziała - ale jestes zboczony
jesli na takie płytkie pytanie tak zareagowała to co dopiero na inne?
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
nie bo jak zapytałem się jej kiedys czy ja podnieca krististiano ronaldo to powiedeziała - ale jestes zboczony
jesli na takie płytkie pytanie tak zareagowała to co dopiero na inne?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum