Od dłuższego czasu w sumie zastanawiam się jaki mam rozmiar stanika i nie mogę dojść jaki. Na mojim tylko pisze 36/80 a reszty nie wiem p A jakie są wasze rozmiarówki? CZy każda z was jest niezadowolona z wielkości ?
Jestem niezadowolona, ale nie powiem. Top secret. ;p
PHARAA napisał/a:
Od dłuższego czasu w sumie zastanawiam się jaki mam rozmiar stanika i nie mogę dojść jaki. Na mojim tylko pisze 36/80 a reszty nie wiem
A wiesz.. teraz się zainteresowałam i u mnie też tak pisze. Tylko takie cyfry i teraz skąd my mamy wiedzieć co do czego się odnosi? A swoją drogą mam podobne wymiary. ;p
nie! pod biustem!
to pierwsze to jest rozmiar miseczki, mniej więcej to jest tak: 32/34=A, 36=B, 38=C. ale oczywiście jest jeszcze np. małe B, duże B, małe C itd...
a u mnie to zależy od firmy itd. ale i tak żeby znaleźć jakiś, który jest odpowiedni pod biustem to u mnie trzeba dużo szukać.
bo ja chyba nawet 70 nie mam... jakoś dziwnie.
a miseczka:
no niby właśnie nie. ja nie wiem. a miseczki wcale nie mam aż takiej małej i trudno dostać takie niewymiarowe . ale pewnie mam 70, tylko oni jakoś źle oznaczają
no niby właśnie nie. ja nie wiem. a miseczki wcale nie mam aż takiej małej i trudno dostać takie niewymiarowe . ale pewnie mam 70, tylko oni jakoś źle oznaczają
Oni dobrze oznaczają, tylko Ty taka chuda jesteś. Nic dadzą Twoje wykręty i tak zacznę Cię tuczyć. ;p
Coś mi się wydaje, że możesz mieć wymarzony tułów rodzaju męskiego. Szczupły brzuch - duży biust. ;p
buhahaa co jak co, ale mnie niezłą laską nazwać nie można.
jakbym miała obwód biustu taki jak tyłka, albo lepiej odwrotnie, obwód tyłka taki jak biustu, to może jeszcze wyszłabym na ludzi .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum