ja nigdy się z takim nie spotkałam.
najmniejszy jaki widziałam to 70.
Ojojoj, to musisz zacząć chodzić do sklepów, w którym mają szerszy asortyment (albo: zamawiać w necie; przerabiać u krawcowej)... Lepiej trochę poszukać, niż powodować, że piersi się zniekształcają (a niestety i tak bywa!). Ja osobiście wkrótce wybieram się do większego miasta, bo w moim nie mam zbyt wielkiego wyboru:/ A z kostiumem to już będzie tragedia... Jak znajdę dobrą górę, to w majtkach będę się topić;p
Imię: Agnieszka
Wysłany: 10-07-2007, 22:51
madziutka39 napisał/a:
też bym chciała mieć mały
Większość dziewczyn raczej narzeka że mają za małe i zazdroszczą takim jak ty. Nieraz większy fajniej wygląda w szczególności w niektórych ubraniach np sukienkach, ale ja i tak bym swojego nigdy nie powiększyła.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 11-07-2007, 16:13
Aorie napisał/a:
Powiedz mi gdzie mogę to zrobić?
W kilku sklepach już widziałam, ale za bardzo się tym nie interesowałam bo ja nie mam problemu dobrać. Albo ewentualnie kup taki żeby góra była dobra i potem dokup mniejsze majteczki bo z tym to już raczej nie będzie problemu.
bo nie lubię jak np jestem na plaży i wszyscy gały swoje tylko w moje cycki i przy tym głupie komentarze, to jest naprawdę wkurzające. To nie moja wina, że natura mnie w takie obdarzyla
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum