co jak co, ale mnie niezłą laską nazwać nie można.
Oj Martynko.. bo się pogniewamy.. Jeśli ja mówię, że jesteś niezłą laską to tak jest. ;p Jesteś świetną dziewoją. Gdybym była biseksualna to już dawno bym Cię zaczęła podrywać.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
żeby znaleźć jakiś, który jest odpowiedni pod biustem to u mnie trzeba dużo szukać.
bo ja chyba nawet 70 nie mam... jakoś dziwnie.
Też mam ten problem
Biust mam ani nie za duży, ani nie za mały... ale pod biustem mam mniej niż 70 cm, więc mam duży problem ze znalezieniem pasującego stanika
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
moja dziewczyna ma rozmiar 80/B (a tak nawiasem mówiąc fajne ma cycuszki - lubię się nimi bawić) ej ciekawe co by było jakby faceci mieli piersi ...???
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
ej ciekawe co by było jakby faceci mieli piersi ...???
Myślę, że mieliby piersi. -.-
Nie chciałabym, żeby Tymoteusz miał piersi. Tfu.. nie sądzę by jakikolwiek facet dobrze wyglądał np. z wąsem i piersiami. ;p
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
ej ciekawe co by było jakby faceci mieli piersi ...???
Niedawno oglądałam na Discovery program o facetach z piersiami - nie wyglądało to fajnie.
A jeden to nawet wyręczał żonę w karmieniu dzieci
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Ojej, ja się zawsze spotykam z literką i cyferką Żeby dobrze dobrać stanik trzeba się zmierzyć ciaaasno pod biustem i luźniej w biuście (miarka musi przylegać do ciała, ale nie może być zbyt mocno napięta, bo wynik nie będzie miarodajny) - a potem, najlepiej według tabeli, dobrać sobie rozmiar. Cyferka oznacza oczywiście obwód, a literka rozmiar miseczki. Im większa różnica pomiędzy centymetrami (biust, a pod biustem), tym "dalsza" literka w alfabecie. Jeśli masz np. 73cm pod biustem, to wybierasz stanik 70[literka] - zawsze zaokrąglamy w dół
I ciekawostka na koniec: 80% kobiet nosi zły rozmiar biustonosza!
Tak, w dół. Staniki mają tendencję do rozciągania się! Sama powinnam nosić 70[literki nie podam;p]... Niedawno zostałam uświadomiona. Tym bardziej, że zauważyłam, że zapięcie podjeżdża mi trochę w górę, a tak być nie powinno!
A ile masz w pod biustem, że nie produkują? 60 to chyba najmniejszy produkowany. A zawsze można trochę skrócić u krawcowej.
caessa napisał/a:
też to słyszałam. i głównie za małe
I niestety często jest to wina ekspedientek, które uważają, że 75C i 80B to jedno i to samo:/ A potem się dziwić, że dziewczyny mają zapięcia staników pod szyją, a cycki im uciekają z miseczki górą (tworzą się tzw. bułki:/), albo fiszbiny nie przylegają do ciała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum