Sprawdźcie, czy Wasze 75A nie jest przypadkiem 65D, czy 60DD Dobry biustonosz to podstawa.
Osobiście w polskiej rozmiarówce się nie mieszczę... A biustu nie mam ogromnego...
I jeszcze jeden link:
www.stanikomania.prv.pl
(Polecam obejrzeć Biusty Tygodnia!).
Imię: Anna
Wysłany: 03-04-2008, 17:27
Ta. A mnie się mój podoba bardziej rano, gdy jest świeży i rześki, niż wieczorem, gdy jest zmęczony i ma wszystko w dupie.
Moje staniki są na mnie za małe lub za duże w zależności od dnia cyklu. To denerwujące.
Też nie podoba mi się mój biust, bo nie potrafię sobie dobrać odpowiedniej bielizny. Mam uraz do pań w sklepie, bo jak mówię jaki chcę rozmiar to robią wielkie oczy, że przecież skoro jestem nastolatką to obwód powinnam mieć 70-75 i usilnie mi go wciskają, a ja jestem raczej szeroka.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Jeśli nosisz 80-tki i więcej, to musisz mieć około 90 pod biustem (na maksymalnym ścisku):/
Ja mam 69 pod biustem i noszę 60-tki, ewentualnie ścisłe 65...
harlequin napisał/a:
Moje staniki są na mnie za małe lub za duże w zależności od dnia cyklu. To denerwujące.
No to trzeba mieć staniki w różnych rozmiarach - mniejszy przez większość cyklu i z większą miską przy okolicach okresu...
Imię: Anna
Wysłany: 05-04-2008, 18:27
Nie. Zostanę hipiską, nie będę nosiła stanika, ani goliła nóg.
Będę miała obwisłe piersi - piękne i obleśne zarazem, będzie fajnie, inspirująco, ciekawe, jak się potoczy moje życie z obwisłymi piersiami, nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić, więc muszę sprawdzić, idę na żywioł.
Sprzedam kolekcję czarnych, czerwonych i czarno-czerwonych staników w rozmiarze takim, jak ręka mojego chłopaka i jeszcze troszkę. Chętne/-i?
Noszę 75 B, ale na zasadzie samodzielnego dobrania sobie rozmiaru....tak jak już jakiś czas temu napisała Aorie nie mam pewności czy to faktycznie najbardziej odpowiedni dla mnie rozmiar...będę musiała kiedyś przejść się do jednego dobrego sklepu który doradziła mi koleżanka, bo podobno pracująca tam kobieta naprawdę dobrze się zna na rozmiarówkach i jest w stanie dobrać najbardziej odpowiedni biustonosz.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum