SDlyszalem kiedtas ze jesli kobieta kocha sie pierwszy raz to zostaje przez chlopaka rozdziewiczona i tym sposobem mozna pozniej zaobserwowac, czy dziewczyna jest dziewica.
Jesli to prawda to mam pytanie.
A skad pewnosc, ze np. dziewczyna jestdziewica, ale nie masturbuje sie np. gumowym członkiem?
Ale przeciez (chyba) ta blone moze sobie przerwac jakims wibratorem czy cos.
No pewnie, że może i to nie tylko wibratorem, ale też palcem lub jakimkolwiek przedmiotem. Nie dokońca rozumiem o co pytasz. Pewności nie masz, ale z drugiej strony troche tak głupio być dziewicą i masturbować sie sztucznym członkiem...po co nie lepiej zostawić to dla swojego faceta?
_________________ " Rób co chcesz, kiedy nie krzywdzisz nikogo..."
Blessed Be
Widzialem na niektorych filmach, ze lekarze sprawdzaja czy dziewczyna jestdziewica. W takim razie to bujda, b dziewczyna mzoe byc dziewica, ale sie masturbowac.
Może sie masturbować, ale nie sztucznym członkiem (bo to może doprowadzić do przerwania błony) Może sie masturbować poprzez stymulacje łechtaczki i okolic (dzięki temu nie wprowadza palca ani jakiegoś sztucznego ciała do pochwy i nie narusza błony).
_________________ " Rób co chcesz, kiedy nie krzywdzisz nikogo..."
Blessed Be
nie jest dziewica, jezeli miala za soba pierwszy stosunek.
wg mnie dochodzą jeszcze inne kontakty seksualne, nie tylko stosunek.
ja mam zdanie trochę po środku waszych wypowiedzi. jak dziewczyna nie ma błony dziewiczej to nei jest dziewicą, ale ja i tak tak wolę nigdy nie rozdziewiczałem i mam nadzieję że nie będę tego robił wystarczą mi zwykłe kobiety
takie mam odczucia poprostu nigdy nie umiem poderwać dziewic a ze zwykłymi kobietami dobrze mi idzie
ja wole dziewice...tylko nigdy nie mialem okazji uprawiac z taka sexu. Tzn okazje były, ale nie mialem jakos serca...bałbym sie i w ogole. Poza tym uwazam, ze jestem nieodpowiednim facetem dla milej dziewczyny. Jak chciałaby przezyc ten swij pierwszy raz to nie ze mną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum