Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Ostatnio zmieniony przez Mario 16-02-2006, 16:11, w całości zmieniany 1 raz
A faceci nie chcą doświadczonych kobiet? Takich, które wiedzą jak dogodzić, wiedzą czego chcą?
facet chce do slubu dziewice chyba jenak. Mowie sie, ze facet chce byc w zyciu kobiety jej pierwszym, a kobieta chce byc w zyciu mezczyzny ostatnia. I cos w tym musi byc
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Ostatnio zmieniony przez Mario 16-02-2006, 16:11, w całości zmieniany 1 raz
eee tam gadanie ja np nie chciałabym doświadczonego faceta
nie zniosłabym myśli, że on kiedyś był z inną dla mnie seks jest tylko z tą jedyną osobą nie ważne czy mężczyzna czy kobieta. Byłoby to dla mnie straszne, że mój ukochany już sie komuś oddał co by dla mnie zostawił, nic, nic by już nie mógł mi dać innego, czego nie dał innej...
Wiek: 22 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2142 Skąd: ... i dokąd?
Wysłany: 28-01-2006, 11:16
sloneczko1605 napisał/a:
Byłoby to dla mnie straszne, że mój ukochany już sie komuś oddał co by dla mnie zostawił, nic, nic by już nie mógł mi dać innego, czego nie dał innej...
!kreSka!* napisał/a:
lol a jak nie z tym jedynym to co? O_o
to to już sie inaczej nazywa.
Ale ja nie myslalam tu o jakims niesamowitym puszczaniu sie. Chodzi mi bardziej o to ilu jest niby dopuszczalnych partnerow? Robisz taka granice? Od 2-3 to jeszcze ujdzie? O_o Przeciez dobrze wiesz ze na pierwszej randce nie spytasz sie dziewczyny czy jest dziewica, a jak juz Ci sie spodoba stwierdzisz ze chcesz cos wiecej a okarze sie ze ona nie jest? Zostawisz ja?
Wysłany: 28-01-2006, 16:12
Mario napisał/a:
króliczek napisał/a:
A faceci nie chcą doświadczonych kobiet?
Chcemy takich kobiet,ale to my pragniemy je wszystkiego nauczyć.
A co w tym złego, że to kobieta Cie czegoś nauczy? Przecież nie mówimy tu o kobiecie, która robiła to z połową miasta, tylko np takiej co miała przed Tobą, powiedzmy, dwóch partnerów. Ma już jakiś bagaż doświadczeń. Wie jak dać Ci rozkosz i sama wie czego chce.
Co żeście się tak na te dziewice uparli? ;'p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum