to w takim razie jestem nieprzystojna Moim zdaniem takie laski, ktore gadaja, ze nie sa, to po prostu pustaki, bo dziewczyna inteligentna wie, ze dziewictwo to powod raczej do dumy, niz do wstydu...
no pewnie!! dziewictwo powinno byc powodem do dumy... ale co zrobic jesli tak njie jest?
Ostatnio nawet weszla moda na dziewidzctwo, wiele slawnych kobiet operacyjnie odbudowuje swoja blone dziewicza.
moze dlatego zeby sie poczuc mlodziej?
W dzisiejszych czasach,w pewnych kręgach,nie przystoi być dziewicą.Także laski-dziewice,aby zahować jakieś tam "poważanie",mówią że nimi nie są.Chory tok myślenia:/
Osobiście to tego nie rozumiem
Takie chwalenie się , że już odbyło się ten "pierwszy" stosunek..
Jedne wyczekują księcia z bajki, co kończy się nieco inaczej..
Drugie idą z pierwszym lepszym..
Każdy ma "to" i nie zależnie co z tym zrobi to nie należy tego oceniać..
W życiu bywa różnie..
Ten jedyny wcale nie musi się okazać "super mężczyzną",
co po pewnym czasie wychodzi i tak..
Nie ma ludzi doskonałych..
Wysłany: 18-01-2006, 22:59
Ja tam wiem czy nigdy... Kto to sprawdzi, czy po narodzinach Dżisusa, coś tam z Józefem nie było ;'d
U mnie w klasie jest jeszcze bardzo dużo dziewic i naprawdę dziewczyny się tego nie wstydzą, a ta która ma to już za soba nikomu tego nie rozpowiada ;'] To chyba te młode pokolenie, ma tylko taki zryty mózg ;'/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum