Zależy, niektóre boli, inne nie. Co do tego czy może to być nieprzyjemne dla faceta to nie wiem ... Może jeżeli np. dziewczyne by bolało to mu może być z tego powodu przykro/nieprzyjemnie (?).
_________________ " Rób co chcesz, kiedy nie krzywdzisz nikogo..."
Blessed Be
pieprzenie w banie... nie ma blony to nie znaczy odrazu ze nie jest dziewica... blona mogla pojsc w jakis inny sposob... wiecej pisal nie bede bo nie pamietam za wiele, ale to nie znaczy, ze nie jest dziewica... w ogole po co to pytanie? masz dziewczyne i chciales wiedziec czy co? jezeli tak to sie jej spytaj, a nie...
_________________ Wypatruj dobrych chwil w życiu, nie narzekaj na pogodę, ciesz się każdą drobnostką i wykorzystuj każdy pretekst, by się pośmiać. Traktuj dobre samopoczucie jako sposób na życie. Jeśli uwierzysz, że życie może być piękne i satysfakcjonujące - takie się stanie.
ja wole dziewice...tylko nigdy nie mialem okazji uprawiac z taka sexu.
jakoś szczególnie to mnie to nie dziwi
jestes uposledzona, czy tylko na polski nie chodziłas, gdy dzieci uczyły sie czytac ze zrozumieniem?
-cos nie wychodzi ci odpisywanie na moje posty, ja to nie mario btw
specjalna wersja dla ciebie...
ja wole dziewice(do pogadania, lubie jak dziewczyna sie szanuje)*...tylko nigdy nie mialem okazji uprawiac z taka sexu(przczytaj dalej). Tzn okazje były, ale nie mialem jakos serca...bałbym sie i w ogole. Poza tym uwazam, ze jestem nieodpowiednim facetem dla milej dziewczyny. Jak chciałaby przezyc ten swij pierwszy raz to nie ze mną
co za p****k xD
---nie dziwie sie dlaczego tak łatwo nawiazujesz kontakty z mario
[kom:2c5f3f9b52="Male_serduszko"]Chcesz byc szanowany? To SZANUJ INNYCH!! Dostajesz ostrzezenie za obrazenie userow[/kom:2c5f3f9b52]
[ Dodano: 12 Sty 2006 10:09 pm ]
a kto powiedział, ze cche byc szanowany?
ta dziewczyna to kretynka...a jesli chodzi o ciebie to.........domysl sie sama
-mam gdzis twoje ostrzezenie...i czemu tylko jedno za takie obrazy?
co za pustak xD
---nie dziwie sie dlaczego tak łatwo nawiazujesz kontakty z mario
Moderowany przez Male_serduszko:
Chcesz byc szanowany? To SZANUJ INNYCH!! Dostajesz ostrzezenie za obrazenie userow
[ Dodano: 12 Sty 2006 10:09 pm ]
a kto powiedział, ze cche byc szanowany?
ta dziewczyna to kretynka...a jesli chodzi o ciebie to.........domysl sie sama
-mam gdzis twoje ostrzezenie...i czemu tylko jedno za takie obrazy?
To,co dzieje się na tym forum jest kpiną.Solid obraża wszystkich userów naokoło od długiego czasu.Totalnie olewa modów.Kto mu dał rangę Przyjaciela?W postach bluzga i nie wykropkowuje.Co to się tu dzieje?Czy admini,to widzą?Bo jeśli widzą i tolerują takie zachowanie,to ja się pytam:Po co jest regulamin forum?
Może mi ktoś odpowiedzieć na moje pytania?
Przepraszam za OT,ale nie założę przecież nowego tematu
I to się nazywa wykropkowywanie?Może ktoś,to sprecyzuje?
Solid napisał/a:
batrdzo szanuje dziewczyny, ktore czekaja do slubu, albo na tego jedynego
Ja też takie szanuję,choć w moim otoczeniu nie ma takich.
I coś na temat błon.Ona nie musi zostać przerwana podczas penetracji(czymkolwiek).Niektóre błony są bardzo elastyczne i ciężko je przerwać.Konieczna jest wtedy wizyta u ginekologa.Jest kilka rodzajów błon
Denerwuje mnie okreslenie, że "takich nie ma", skąd wiesz? Może Ty patrzyc nie umiesz? Jest duzo takich dziewcząt, nawet po 20-tce. Wkurza mnie takie podejscie!
Denerwuje mnie okreslenie, że "takich nie ma", skąd wiesz? Może Ty patrzyc nie umiesz? Jest duzo takich dziewcząt, nawet po 20-tce. Wkurza mnie takie podejscie!
Hieronima masz rację, ale bywa i tak że nie które kobiety zostały zmuszone do stosunku
To,co dzieje się na tym forum... ...ę pytam:Po co jest regulamin forum?
A mi to niespecjalnie przeszkadza. Gicior z niego i tyle.
A tak btw. to ja szanuję każdą istotkę płci pięknej, która na to zasługuje, musi szanować sama siebie, bo jak targa laski na lewo i prawo no to sorry...
Mario napisał/a:
I coś na temat błon.Ona nie musi... ...
Tak ale są też błony takie, które zostają przerwane niekoniecznie od penetracji... i co wtedy odrazu nie jest dziewicą?
_________________ Wypatruj dobrych chwil w życiu, nie narzekaj na pogodę, ciesz się każdą drobnostką i wykorzystuj każdy pretekst, by się pośmiać. Traktuj dobre samopoczucie jako sposób na życie. Jeśli uwierzysz, że życie może być piękne i satysfakcjonujące - takie się stanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum