Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dkf
10-03-2008, 14:25
Rozdziewiczenie...
Autor Wiadomość
kris 
+

Wysłany: 28-01-2006, 22:56   

!kreSka!* napisał/a:
No i wlasnie mi o to chodzi ile to jest sporo?

OK przypusćmy że jestem z laską i dowiaduje sie że miała 3 kolesi była z każdym kolejno z jednym 2 tyg z drugim 3 tyg z trzecim miesiąc i z każdym z nich uprawiała sex, w takim przypadku powiedziałbym bujaj sie, to nie laska dla mnie, z miłości poszła z nimi do łóżka? po takim okresie czasu? NIe sądze. Jeżeli by była powiedzmy z kolesiem rok 2 lub wiecej lat i poszła by z nim do łóżka ok, byli juz sporo czasu wiec jestem w stanie zrozumieć (chdź to zależy jeszcze w jakim wieku by znalazła sie z nim w tym łóżku). Ja szanuje swoją osobe i nie chodze ot tak do łóżka z pannami bo mi sie chce i tego samego oczekuje od dziewczyny.

Bimbo
Burak ;)

Wysłany: 28-01-2006, 23:16   

krystiano, jestes (prawie) idealnym kandydatem na przyszlego meza ;)

tyson1989 
*

Wysłany: 28-01-2006, 23:58   

Cytat:
3 kolesi była z każdym kolejno z jednym 2 tyg z drugim 3 tyg z trzecim miesiąc i z każdym z nich uprawiała sex, w takim przypadku powiedziałbym bujaj sie

to samo bym zrobił

Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Imię: Arturek ~~
Wysłany: 29-01-2006, 09:19   

Bimbo, żeby się baby takimi kryteriami jak ty (dot. przyszlego męża) kierowaly, to by bylo pięknie ;-/...

Ad maiorem Dei gloriam.

Bimbo
Burak ;)

Wysłany: 29-01-2006, 10:04   

Popiel, moze nie jest tak najgorzej. Jestem pewna, ze wiele dziewczyn mysli podobnie, tyle, ze wstydza sie do tego przyznac i dlatego robia z sieie takie lafiryndy ;)

Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Wysłany: 29-01-2006, 10:49   

Bimbo napisał/a:
dlatego robia z sieie takie lafiryndy

Toś mnie pocieszyla :D

Ad maiorem Dei gloriam.

Hieronima 
**
Marzycielka

Wysłany: 29-01-2006, 12:56   

i tak samo jest z kobietami, gdybym ja sie dowiedziała, ze moj chłopak wczesniej miał dziewczyny, które pozniej i tak rzucał ale uprawiali seks, to jednak bym pomyslała na czym mu tak naprawde zalezy.
  Znak zodiaku: panna

kreska 
Przyjaciel
make a wish.

Imię: Catherine
Wysłany: 29-01-2006, 13:24   

lol a jesli ja z poprzednim facetm sie kochalam teraz jestem z nastepnym z ktorym jeszcze tego nie robilam, co nie znaczy ze tego nie zrobie jesli bedziemy ze soba dluzej to juz lafirynda jestem? O_o
  Znak zodiaku: wodnik

Bimbo
Burak ;)

Wysłany: 29-01-2006, 15:19   

!kreSka!* napisał/a:
lol a jesli ja z poprzednim facetm sie kochalam teraz jestem z nastepnym z ktorym jeszcze tego nie robilam, co nie znaczy ze tego nie zrobie jesli bedziemy ze soba dluzej to juz lafirynda jestem? O_o

nie. Nie tego dotyczyl moj post ;)

kreska 
Przyjaciel
make a wish.

Wysłany: 29-01-2006, 15:41   

Bimbo napisał/a:
nie. Nie tego dotyczyl moj post

Wiem, bardziej bylo to skierowane do krystiano, poprostu zapozyczylam sobie okreslenie.
To nie jest tez tak ze seks jest dla mnie tylko czyms czysto fizycznym, wiadomo ze robi to z kims tylko jesli mi na nim zalezy, ale nie moge tez z gory zalozyc ze bede z ta osoba na zawsze.
Co do czekania z tym do slubu to podziwiam, ale slub nie jest dla mnie najwazniejsza rzecza, bo tak samo zwiazek moze sie skonczyc po slubie jak i przed nim.

sloneczko1605 

Wysłany: 30-01-2006, 01:21   

wiadomo, że zawsze może sie coś wydarzyć i zaiązek sie rozpadnie, ale ja np. nie chciałabym, żeby mój przyszły mąż, był przede mną z inną np 2lata kochał ją i kochał sie z nią, no bo co w takim przypadku mógłby mi dać czego jej nie dał?

kreska 
Przyjaciel
make a wish.

Wysłany: 30-01-2006, 11:46   

sloneczko1605 napisał/a:
nie chciałabym, żeby mój przyszły mąż, był przede mną z inną np 2lata kochał ją i kochał sie z nią, no bo co w takim przypadku mógłby mi dać czego jej nie dał?

Moze Ci dac milosc do konca zycia ktorej jej nie dal, moze Ci dac dzieci, duze tego bo w koncu musial jej czegos nie dawac skoro zwiazek sie rozpadl.

kris 
+

Wysłany: 30-01-2006, 20:09   

Heh dopiero teraz zobaczyłem te posty po mojej wypowiedzi O_o dziwne

Bimbo napisał/a:
krystiano, jestes (prawie) idealnym kandydatem na przyszlego meza

Dobrze że dopisałaś to w nawiasie ;]

!kreSka!* napisał/a:

Zależy po jakim czasie bycia z nim (z tym poprzednim) to zrobiłaś bo jeżeli po jakiś paru tygodniach to tak właśnie bym cie nazwał. I jeszcze zależy jaką jednostką czasu jest u ciebie słowo 'dłużej' ;]

!kreSka!* napisał/a:
ale nie moge tez z gory zalozyc ze bede z ta osoba na zawsze.

I to sa świete słowa! Przecież to jest nawet śmieszne jak sobie pomyśle jak ludzie w wieku 16,17 czy 18 lat, nawet i niektórzy starsi, twierdzą iż z tym partnerem bedą do końca(no chyba że złapali gume) To jest dla mnie nie realne, raz że to za młody wiek dwa są studia i inne miejsca gdzie pozna sie byc może tą właściwą osobe. Wiec tak jak kreska napisałaś nie masz pewności że mając 18 lat i bedąc z tym kolesiem co teraz jesteś, bedziesz z nim do końca, wiec po co iść z nim do łóżka tak wcześnie? Bo go kochasz i z miłości? A nie wolałabyś (no teraz to już za późno jak sama napisałaś) iśc do łóżka z tą osobą, z tym facetem za którego wyjdziesz bo to on bedzie właśnie twoją prawdziwa miłością? Rozumiem że ludzie rozwodzą sie i tak dalej, ale po to bierze sie ślub iż czuje sie gotowym do decyzji którą sdie podjęło i że bedzie sie do końca z tą osobą! Teraz może nie, ale za pare lat może bedziesz żałować że straciłaś dziewictwo z tamtym kolesiem co z nim byłaś a nie z tym co bedziesz bo np okaże sie że z tym co bedziesz, bedziesz na prawde szczęśliwa! Dlatego właśnie uważam że sex jak najpóźniej. i nie ma sie co spieszyć. Powiedzmy że np koles bierze ślub z laską która kochała sie już kilka razy lubi to, on jest prawiczkiem, to przecież ten pierwszy raz tego gościa z tą laską to dla tej dziewczyny nie bedzie tak na prawde z miłości tylko z przyjemności O_o a on może właśnie chciał przezyć ten pierwszy raz z ukochaną kobietą, ale ona już kochała wszystkich poprzednich tak bardzo że z każdym musiała iść do łóżka O_o jak dla mnie to jest to co najmniej bardzo dziwne O_o

sory za lekture ale krócej nie dałbym rady.

Bimbo
Burak ;)

Wysłany: 30-01-2006, 20:45   

krystiano, po lekturze Twoich postow zdecydowalam sie usunac nawias ze swojego wczesniejszego posta ;)
Szkoda, ze wiekszosc facetow nie mysli tak jak Ty - jestem pelna szacunku ;)

PS. A tak w ogole to kandydata na meza juz ma, wiec bez podtekstow prosze ;)

Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Wysłany: 30-01-2006, 21:46   

Ja z racji braku panny nie mam nawet dylematów co do rozdziewiczenia ;-p. Co nie zmienia faktu, że to, o czym pisal krystiano, Bimbo, to teoretycznie najlepsze podejście do sprawy. Tylko trzeba do tego ślubu/zaręczyć/whatever wytrzymać :D

Ad maiorem Dei gloriam.

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu