chociażby dlatego że dla innej jest to intymna sprawa i nie będzie sprzedawać swojego ciała
To znaczy róbmy tylko to, co mieści się w głowach innym? Mogę sobie jaja obciąć przed kamerą z czystym sumieniem. Ogląda ten kto chce, a negatywne emocje wywoła w sobie tylko ten, komu przyjdzie na to ochota.
Jeżeli są zrobione profesjonalnie, z fajnym klimatem, jeżeli miejsca intymne są delikatnie załonięte, pokazując tylko kawałeczki, tak, żeby kusiły, to podoba mi się to. Co innego jeżeli model/modelka jest ordynarnie rozebrany, na tle płytek w łazience
Cytat:
Robiliście sobie kiedyś takie, bądź robił je wam ktoś?
Niet.
Cytat:
Co sądzicie o ludziach którzy robią takie zdjęcia?
A niech robią co chcą ale..
Cytat:
Takie, które będziemy chować w szufladzie, ale w razie potrzeby zamieszczać na przeróżnych portalach internetowych.
Umieszczanie ich na stronach typu fotka.pl czy innych tego pokroju uważam za żałosne.
a tez tak pierdolicie za przeproszeniem
no bo jesli osoba, której zrobiono takie zdjęcia, która sama sobie je zrobiła pokazuje je i nie widzi w tym problemu, to dlaczego ktos miałby sie problemów doszukiwać?
zwłaszcz, gdy zdjęcia i ciało są ładne.
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Tak zwana moralność, ale spokojnie, też nie rozumiem tego słowa. Rozbierane zdjęcia, mimo, że piękne, mogą godzić w czyjeś poczucie wartości. Żeby było zabawniej, ta osoba może czuć się zobowiązana do przekazywania swojej jedynej słusznej moralności innym - bo tak trzeba. Jeżeli chcemy już całkiem zamieszać, Ty wydając osąd i opinię narzucasz własne filtry i wartości. Mają one taką samą racje bytu jak każde inne.
Pozdrawiam
Source.
Wysłany: 30-03-2008, 17:51
Source napisał/a:
Rozbierane zdjęcia, mimo, że piękne, mogą godzić w czyjeś poczucie wartości.
nie mogą, jesli mamy do czynienie nie z aktem. to tak samo jakby powiedzieć, że starożytne rzeźby godzą w czyjeś poczucie wartości.
Gość
Wysłany: 30-03-2008, 17:52
Anonymous napisał/a:
Source napisał/a:
Rozbierane zdjęcia, mimo, że piękne, mogą godzić w czyjeś poczucie wartości.
nie mogą, jesli mamy do czynienie nie z aktem. to tak samo jakby powiedzieć, że wenus z milo godzi w czyjeś poczucie wartości.
starożytne rzeźby godzą w czyjeś poczucie wartości.
Historia mówi, że papież Pius IX pozbawił wszelkie rzeźby w Rzymie penisów i zastąpił je listkiem laurowym. Jak widać godzą i to nie byle komu - przewodnikowi duchowemu ponad połowy światowej populacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum