polecam wam przeczytać artykuł z forum rowerowego o rowerach z marketów (tesco, real itp) http://forumrowerowe.jgc....elke-t3654.html
dopiero sie dowiecie jakie w Polsce jest draństwo w tej dziedzinie
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
bardzo lubie jezdzic
ostatnio mialam bardzo bliskie spotkanie z asfaltem po ktorym zostalo mi troche siniakow i zadrapan
ale nie poddaje sie i jezdze dalej ;]
Ale ja nie mówie, że mój rower jest rozwalony ;-D hahaha owszem troche jest ale ja tam nie lubie na nim jeździć ;-P mój brat ma fajny rowerek a on to tam siedzi przed kompem cały czas albo jest zajęty czymś innym... teraz już mam gdzie jeździć ;-D spokojnie z kilkadziesiąt km się zrobi ;-D
_________________ "bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart ..."
Też lubie pojeździć ale nie jestem takim nałogowcem jak pavlitto, tym bardziej że jazda na moim rowerku jest troche męcząca (waży ok 20kg) a gdzie bym nie pojechał to same górki, podjazdy, wyjazdy i wzniesienia ale i tak lubie przejażdżki
Też lubie pojeździć ale nie jestem takim nałogowcem jak pavlitto, tym bardziej że jazda na moim rowerku jest troche męcząca (waży ok 20kg) a gdzie bym nie pojechał to same górki, podjazdy, wyjazdy i wzniesienia ale i tak lubie przejażdżki
no i z tego opisu wnioskuje że masz rower kupiony w markecie (jeśli sie myle to popraw mnie) z 2 hamulcami tarczowymi i 2 amortyzatorami, tzw full. poprostu interesuja mnie rowery i cały czas poswięcam na jazde na rowerze
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum