właśnie zamierzam sobie kupić... a szukam porad kogoś kto się zna na tym...
chcę rower turystyczny, nie górski, ani nie kolarzówkę, coś a'la holender...
Ja jeżdze na starym fioletowym składaku ;D niezawodny i wygodny. sprawdź tu może i zapytaj o poradę bikeforum moi znajomi to tylko DH. Jeżdżą po rampach samodzielnie zrobionych po lasach i parkach. Skaczą nieźle..
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie jeżdzę - wyrosłam i mi nie kupili nowego.
Dzisiaj widziałam chłopaków na rowerach, takich do skakania, które nie mają tej rurki na siodłeko nawet. Fajnie szkakali.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Dzisiaj widziałam chłopaków na rowerach, takich do skakania, które nie mają tej rurki na siodłeko nawet. Fajnie szkakali.
W mojej wiosce takich pełno
Lubię jeździć rowerem. Zwłaszcza tak wieczorkiem, jak jest taki lekki wiatr i tak fajnie się myśli o wszystkim. Lubię sobie tez pojechać rowerem nad jeziorko i siedzieć na moście
i patrzeć na wodę.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum